2012. március 28., szerda

Visszatérő régi csókosok

Információink szerint egyre több az olyan ex-zsebre fizető autós aki a balhé miatt kiszállt a hálózatból de most újra visszatért a zsebre fizető hálózatba.
Egy balhé előtti zsebre fizető autós mit tudott tenni a balhé alatt???
Hát vagy rokkant lett vagy bejelentkezett valakihez a kerületben és kapott lakossági engedélyt.
Aki ezt a két dolgot nem tudták megtenni azok lesték a parkolóőrt váltottak 100 ft-os jegyet indítottak alkalmi telefonos parkolásokat,de néha-néha kaptak egy 4000-5000 forintos pótdíjat ami elég fájó volt számukra.
Mivel tavaly októberben végleg lezárták a parkoló maffia nyomozását ezért megnyugodtak egy kicsit az autósok és újra elkezdtek zsebre fizetni az őröknek.
Na nem jó szándékukban hanem egyszerűen az drága parkolás miatt számukra más lehetőség nem maradt és mivel nyomozás sincs már a lebukási kockázat meg igen kicsi szinte nulla.
Ha bukás van akkor sincs semmi.
A Sima Út Kft-nél Majerék ha lebukik egy parkolóőr korrupció gyanún akkor fül alatt közös megegyezéssel kirúgják őt.
Nem jelentik fel sem a lebukott parkolóőrt sem az őt megvesztegető boltost sem.
Ennek tudatában szépen virágzásnak indult az új zsebre fizető autósok hálózatának a kiépülése.
Ami egy kicsit durva olyan boltosok is vannak akik látókörbe kerültek a rendőrségen a parkoló maffia ügyből kifolyólag is,illetve a Duka által rendőrségen leadott és általunk itt korábban közzétett „csókos listaban” szerepeltek.
Sőt olyan levelet is kaptunk amiben arról írnak,hogy egy gyanúsított boltos is zsebre fizet újra.
Tehát majd megy a bíróság elé a parkolási maffia ügyben bizonygatni,hogy ő ártatlan soha nem fizetett zsebre a parkolóőröknek,közben a mai napig is zsebre fizet nekik.
Persze az ilyen boltosokat is meglehet érteni a pénz nagy úr és nincs más lehetősége a napi parkolási díjának az enyhítésére csak ha zsebre fizet a parkolóőröknek.

Nincsenek megjegyzések: