2012. szeptember 27., csütörtök

Tanú lesz Magyar az éjszaka urának perében.



Budapest – Szembesíthetik a fekete sereg volt vezérét, Magyar Róbertet a a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel – tudta meg a Blikk.
Információink szerint több vallomásban is felmerült a neve a V. László nevével fémjelzett ügyben. Magyar ugyanis korábban konkurens helyeket „védett" embereivel, ami több konfliktushoz vezetett az éjszaka urával.
Előfordult például, hogy Magyar randalírozni küldte embereit V. László szórakozóhelyeire, ahol zaklatták a vendégeket, nem akartak fizetni, és fenyegetőztek. Azonban V. nem hódolt be, feltehetően azért, mert hatalmasabb erők álltak mögötte.
Azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni, mikor hozhatják haza a Spanyolországban bűnügyi őrizetben lévő maffiózót. Úgy tudjuk, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium már felvette a kapcsolatot a spanyolokkal.
Mint megírtuk, a szökésben lévő Magyart tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték. Az általa vezetett fekete sereg 2003-ban megölte az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert bűnözőt, ekkor dőlt be a szervezet. Magyar két éve bujkált, Spanyolországban az ujjlenyomata alapján azonosították.
K. Sz.–Cs. K.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/tanu-lesz-magyar-az-ejszaka-uranak-pereben-2106179

Nincsenek megjegyzések: