2012. október 24., szerda

A legdurvább parkolási büntetés



Laci tumblren lőtte ezt az egészen bizarr történetet. Hogyan büntethet a VII. kerületi parkolótársaság Újpest külterületén?
Kollégám egy eldugott kis újpesti utcában lakik, és reggelre rajta volt a kocsiján egy büntetéses mikuláscsomagot, miszerint nem megfelelő irányban parkolt, azaz, forgalommal szemben közelítette meg a parkolóhelyet. Ez így rendben is volna, gondolta, kicsomagolta, leellenőrizte a rendszámot is, az is stimmelt, viszont feltűnt neki, hogy a VII. kerületi parkolótársaság állította ki. Ma reggel be is telefonált, hogy egy VII. kerületi parkolóőr mily hatalmas ügybuzgóságnak köszönhetően büntetget Újpest külterületén (nem a büntetéssel volt baja, azt bevállalta). A válasz viszont zseniális volt.
Az van, hogy az az új divat, ha valakit megbüntetnek valamiért, akkor az autós keres egy ugyanolyan büntettet elkövetett autót, szétszedi a mikuláscsomagot, kitülti a keresett, mit sem tudó új autó rendszámát (merthogy eredetileg az nincs kitöltve, nem is szabad kitölteni a büntetgető bácsinak) majd mind aki jól végezte dolgát, várja, hogy a büntetésazonosítójára beérkezzen a büntetés, amit a másik, beszopatott autós fizet be. Igaz, hogy rosz rendszámmal érkezik meg a zseton, de az már mellék kérdés. Viszont az ügyintéző annyira kedves volt, és annyira megértő, merthogy ez egy totális mindennapos probléma, hogy véletlenül még az eredetileg megbüntetett autós rendszámát is elkotyogta, aki valószínüleg a kollégám szomszédja. Lesz egy igen kellemetlen beszélgetése ma este, gondolom…

Még hogy a Magyar nem egy talpraesett nép. Ha-ha-ha, ezt csinálja utánunk egy román, vagy milyen…

http://homar.blog.hu/2012/06/06/a_legdurvabb_parkolasi_buntetes

Nincsenek megjegyzések: