2012. október 24., szerda

Akkor már sejthető miért állt itt meg a nyomozás.

Érdekes levelet kaptunk egy olvasónktól.
Amiben leírja azt,hogy a Vizó ügyet figyelve teljesen érthető a parkoló maffia ügy is miért alakult így ahogy most áll.
A vezetők Laczkó és Rusznák az elején kivonták magukat jó pénzért cserébe az ügyből kifolyólag…Olyan durva módon,hogy Rusznákot aki az egész ügyről a legtöbbet tudta még tanúként sem hallgatta ki zaklatta a rendőrség…Laczkót 3-4 alkalommal hallgatták ki és ennyi a vezetők felellősége.
Egyértelműen bizonyítható hangfelvételekkel,hogy Rusznák legkésőbb 2007.december.5-én már tudott mindenről de a hatóságokhoz,nem fordult. Sőt még a későbbi TV interjúkban is elismeri az a hangfelvételen ő van….
De ennek az egyértelmű bűncselekményről amit itt Rusznák Imre követett el a hatóságok részéről senkit nem érdekelt.
Teljesen jó kivehető az ügyben a politikai összefonódás,amikor mindig valami média balhé volt akkor lépett a rendőrség is…Addig nem…
Ha 2008.juliusa után nem lett volna egy média balhé sem akkor valószínűleg az egész ügyet bizonyítottság hiányában megszüntette volna a rendőrség….Persze Rusznákék hathatós közreműködésével.
2008-ban szisztematikusan megszabadultak a Böp Kft-nél olyan személyektől akik a parkoló maffia útjában álltak és 2009-ben olyan személyeket kezdtek felvenni az ellenőrzési csoportba akik az elejéről kezdve be voltak szervezve ebbe a hálózatba…Pl: Eisenschreiber András a ékes példa erre.
Szépen 2011.szeptemberében megállították az ügyet középvezetői szinten és vége…..
Senkit nem érdekelt a vezetők szerepe,nem állt érdekében senkinek az ők felellőségre vonása.
Ne mondom,hogy Takács,Moldvai nem bűnösök de ezt a hálózatot Laczkó és Rusznák hat-hatós közreműködése nélkül nem tudták volna ilyen hosszú ideig működtetni….De ez úgy látszik a nyomozó hatóság részéről senkit nem érdekelt….



Kedves levélírónk tökéletesen látod a helyzetet sajnos ez az igazság amit leírtál!!!!!

Nincsenek megjegyzések: