2012. október 24., szerda

Végül Demszkyt is bíróság elé viszik?




Demszky Gábor óriási károkat okozott a fővárosnak, a budapestieknek – szögezte le Losonczy Pál, az ellenzéki párt fővárosi frakcióvezetője. Hozzátette: a volt SZDSZ-es főpolgármester ahelyett, hogy felelt volna tetteiért, vígan éli életét egy távoli városban.
– Most cinikus módon még kampányolni is kezdett könyvével, és ki akarja mosni magát. Az irányítása alatt megkötött előnytelen szerződések, az indokolatlan beruházások kárát az itt élők a mai napig érzik. Az elszámoltatás elmaradt, a helyzetet nem tudták orvosolni. A Jobbik továbbra is azon fog dolgozni, hogy a Budapestnek olyan károkat okozó személyek, mint Demszky Gábor, megkapják méltó büntetésüket – húzta alá Losonczy, aki szerint megalapozott gyanú esetén bíróság elé állítható a volt balliberális politikus.
Két év önkéntes berlini száműzetés után Demszky Gábor ismét Budapesten kampányol, leginkább karácsonyra megjelenő „életrajzi” könyvét reklámozva. A Klubrádió keddi Megbeszéljük című műsorában a volt SZDSZ-es főpolgármester a főváros mai gondjait Orbán Viktor kormányfőre hárította.

http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/vegul-demszkyt-is-birosag-ele-viszik-1111243

Nincsenek megjegyzések: