2013. november 29., péntek

2013.11.27.ei tárgyalás eseményei.



November 27-ei tárgyalásra be volt idézve Scmidtka László is tanúként de nem jelent meg a bíróság előtt…Az utolsó ismert lakcímén az idézést állítólag nem vette át és nem is kereste.
Pedig a bíróság nagyon kíváncsi lenne Scmidtka tanúvallomására is.

Egy tanút hallgatott meg a bíróság egy boltos ismerősét vagy főnökét a Hegyedűs Gyula utcából aki azt mondta az ismerősének ,alkalmazottjának itt úgy működik a rendszer,hogy napi 1000 forintot kell odaadni a parkolóőrek zsebre és akkor nem lesz büntetés aznapra.
Illetve a parkolóóra helyett a parkolóőröknek kell fizetni zsebre így sokkal olcsóbb a napi parkolás és minden boltos így parkol itt az utcában. Gyakorlatilag ez itt a bevált módszer a drága napi parkolási díj kikerülésére.

Ezt követően a Bíró úr 2.5 órán keresztül olvasta fel a telefon lehallgatási jegyzőkönyveket.
Mindenki ült és dermedten hallgatta azokat.
Bíró úr megkérdezte van-e valakinek valami hozzáfűzni valója de senki nem mondott semmit.
Nem is nagyon lehetett volna ilyen súlyú bizonyítékokra bármit is mondania egy vádlott parkolóőrnek!!!Egy-két parkolóőr finoman élve ezen felolvasás hatására szinte magába roskadt…Sanci,Kovács Csaba,Mészáros,Gyula,Gyursi neve hangzott el a legtöbbször a felolvasásban.
Egy telefonszám felismertetésénél Moldvai azzal akarta átverni a bírót,hogy az nem telefonszám hanem a lottószámai amivel játszani szokott…

Lehet,hogy weblapunk hatására de a Biró Úr bekérte a munkaszerződéseket,munkaköri leírásokat,hogy megnézzék kiírta alá azokat.. Pontosabban azt bennük,hogy nem vihet magával saját eszközt (pl:privát mobilt) a parkolóőr munka területére,munkavégzés közben azokat nem használhatták volna.
Konkrétan saját privát flottás telefonjaikat a vádlott parkolóőrök a munkaterületükön,nem hogy használni nem használhatták volna,hanem még maguknál sem tarthatták volna.
Pláne nem úgy,hogy még Head-szett is lóg a fülükben egész nap…


Folytatás 2014.február.5-7……

Védőbeszédekkel stb….

Nincsenek megjegyzések: