2013. november 24., vasárnap

Hogyan is ment részletesen pontosan egy parkolóellenőr beszervezésa a maffiába?







Hogyan is ment részletesen pontosan egy parkolóellenőr beszervezése a maffiába:





Ha olyan új parkolóőr érkezett a Böphöz aki az elejétől be volt szervezve azzal nem volt gond…Azért jött a Böphöz,hogy zsebre jól keressen és egy ismerőse hozta ide PL:Ilyen vont Kisparti is őt Cuccos hozta a Böp Kft-hez.

Egy sima álláshirdetésre jött új parkoló ellenőrre más volt a helyzet ők kockázatosabbak voltak. Takács és Moldvai figyelte őket folyamatosan mind az oktatás,mind a betanításuk alatt…Utána ezen új parkolóőrök a legrosszabb helyekre voltak beosztva és állandóan területi ellenőrzés alatt voltak.Ezek a helyek általában a kőrúti munkaterületek voltak.
Volt olyan ember aki majd egy évig dolgozott a körutakon volt aki csak pár hónapig miután lehetőséget kapott..
Nos miből is állt ez a lehetőség???
Egy bandatag parkolóőr bevitte őt dolgozni valamelyik kerületbe egy közepesebb pályára este feleztek itt zsebre leszedett 15-20 ezer forinton. Amin az addig szinte nulla forintért körutakon dolgozó újonc parkolóőr nagyon csodálkozott,hogy itt ennyit is lehet keresni zsebre…Másnap az újon parkolóőr egyedül volt a közepes kerületi pályára beosztva és az egész napi pénz az ő zsebébe landolt 15-20 ezer forint…Ezt követően Moldvai József vagy Takács Sándor megkereste az adott újonnan beszervezendő parkolóőrt,hogy látja itt így is lehet keresni…De mivel ingyen cirkusz nincs ennek ára van.Mégpedig az,hogy napi 6000 forintot nekik le kell adnia zsebre,cserébe mindig zsebre jól jövedelmező pályára lesz beosztva és nem ellenőrzik őt.
De általában ezt nem úgy adták elő neki,hogy gondolkodj dönts el mit akarsz.
Hanem közölték vele ezek a feltételek ha ebbe nem megy bele valamilyen ürüggyel kirúgják a cégtől és feljelentik korrupció gyanúja miatt.Konkrétan Takács és Moldvai az újonnan beszervezendő bandatagnak nem is adott lehetőséget másképpen dönteni mint,hogy csatlakozzon a bandához. Keményen zsarolták az embereket.
A legtöbb ember belement ebbe féltek de persze a pénz is nagy úr volt számukra.
Persze voltak kevesen akik nem vettek rész ebben a gyalázatban mint például Duka,Arnold Robi és még 4-5 ember…Őket kirúgták megalázták mindenféle szemétládának állították be őket és feljelentették őket hazugságokkal a rendőrségen.

Nagyságrendileg így nézett ki Takács és Moldvai beszervezése a Böp Kft-nél.
Információink szerint hosszútávon azt akarták,hogy az össze Böp Kft-nél dolgozó parkolóőr csatlakozzon a hálózathoz akkor több pénzük lett volna és kevesebb lett volna lebukásuk veszélye.





Nincsenek megjegyzések: