2013. november 24., vasárnap

Tisztelt bíró úr mire is szolgált ez a telefon flotta!!!!!



Tisztelt Bíró Úr!


A gyanúsított parkoló ellenőrök közül egy kivétellel mindenki benne volt egy privát telefon flottában. Ez a telefon flotta azért kellett számukra,hogy az információkat a zsebre fizető autókról ezen keresztül adják át egymásnak,ezt egyértelműen bizonyítja a telefon lehallgatási anyag is.
A parkoló őröknél volt egy céges telefon is amin a diszpécsert és a területi ellenőreiket is eltudták érni.
Tehát a privát telefon flotta meglétét semmi sem indokolta csak annyi,hogy egymás között az információkat áttudják adni ingyen.

Illetve egy külön érdekes dolog 2008.06.01-től életbe lévő munkaköri leírás szerint saját eszközt a parkoló ellenőrök számára tilos volt használni.

Tehát a privát mobiltelefonjaikat maguknál sem tarthatták volna!!!!!!!

Illetve voltak olyan bandába be nem álló parkoló ellenőrök akiknek a felmondási indokai között privát mobiltelefon magánál tartása is szerepelt mint munkaköri leírás alapján tiltott eszköz.

Ennek ellenére a bandatagok nem,hogy rejtegették hanem egész nap a fülökre akasztott head-szettel járkáltak. A Böp KFt a céges telefonjaihoz nem kapott és nem biztosított head-szettet a dolgozói számára.

Tehát az,hogy egy parkolóőrnél privát mobiltelefon van egy területi ellenőr akár a head-szettje alapján is egyértelműen észre vehette volna ha akarta volna…
Persze jó pénzért nem vették azt észre csak olyan embernél akit ki akartak rúgni.

Illetve a telefon lehallgatási jegyzőkönyvekből az is kiderül,hogy a gyanúsított parkolóőrök privát mobil flottájukat 90 %-ban munkaidőben használták.
Egyértelműen kijelenthető akinek a parkolóőrök közül volt privát flottás mobiltelefonja az benne volt a parkoló maffiában.!!!!!

 





Kovács Csabáról 2009.04.03-án készült kép fülében a telefonjának Head-szettje jól látszik.


Mészáros Zoltánról 2009.05.18-án készült kép gallérján jól kátszik a mobiltelefon mikrofonos head-szettje.





1 megjegyzés:

Director írta...

Tisztelt bopkft!

Tudna-e abban segíteni, hogy tilosban (a garázs bejárata előtt) parkoltam, parkolóőr megbüntetett. Most folyik a per, a bírónő nem sok jóval kecsegtetett, mert, elmondása szerint, parkolózónán belül történt az eset, ezért szerinte ott is büntethet a parkolóőr, hiába tilosban álltam. Ha tudna adni vmi információt, ahol fellelhetek védelmemben valamit, megköszönném. L.