2011. július 21., csütörtök

A szocialisták szándékosan tették tönkre, vagy „csak” alkalmatlanok?

Az előző kormányok büntetőjogi felelősségre vonását kezdeményezi az államadósságot vizsgáló parlamenti albizottság. A bizottság szerint az államadósság 2002 és 2010 között nemcsak a világgazdasági válság miatt, hanem a szociálliberális kormányok elhibázott gazdaságpolitikája miatt emelkedett meg.

A testület azt vizsgálta, hogy az előző kormányok alkalmatlansága vagy szándékosság miatt nőtt a GDP-arányos magyar államadósság a 2002-es 53-ról 2010-re több mint 80 százalékra. Az ellenzéki pártok közül az MSZP és az LMP az előző üléshez hasonlóan most sem vett részt a bizottság munkájában. A szocialisták távolmaradásukat azzal indokolták, hogy a testület egy koncepciós eljárást hajt végre.

A bizottság korábban meghallgatta a szocialista kormányok politikusait, a többi között Oszkó Péter és Veres János volt pénzügyminisztereket, illetve Medgyessy Pétert, Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet is.

- Egyrészt alkalmatlan gazdasági vezetői voltak az elmúlt 8 év szocialista kormányainak, a pénzügyminiszterek mind, egytől egyig kisebb-nagyobb, de inkább nagyobb fokú alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. Rossz gazdaságpolitikai döntéseket hoztak, és az a fajta korrupció, amely eluralkodott az elmúlt 8 év kormányain, azt látszik bizonyítani, hogy az államadósság megnövekedését okozó döntések mögött rossz szándék és magánérdekek érvényesülése húzódott meg - jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. (rá)

hírTV


Tisztelt vizsgáló bizottság!


Ezen nincs mit vizsgálni teljesen egyértelműen szándékosan tették tönkre az országot a Szocialisták.
Ékes példa erre Rusznák Imre a semmihez sem értő bunkó pincér esete az addig jól menő parkoló társaság élére történő kinevezése.
4 éves igazgatósága alatt teljesen tönkre tette a céget minden téren szétlopatta,szét csalta.
Tudomása volt a cégében működő bűnszervezetről de azt évekig hagyta azt nyugodtan működni!!!
Sőt még annak működését aktívan is elősegítette azoknak az embereknek az eltávolításával a cégtől akik a bűnszervezet gondtalan működésére veszélyt jelenthettek volna.

Amit Rusznák a Böp Kft-nél „kicsiben” csinált azt az MSZP nagyban csinálta az országgal a régi elvtársak jó összelopták magukat!!!!
Az országok meg nagy ívben leszarták!!!!

Alkalmatlanok is maximálisan a rájuk bízott feladatra,meg tolvajok is…

Tolvaj korrupt pincér a parkoló cég élén tényleg alkalmas volt rá,láthatja mindenki a végeredményt….
Mi lett a Böp Kft-ből!!!!!

Nincsenek megjegyzések: