2013. december 14., szombat

Cuccos,Takács a terhelő tanúikat likvidáltatja,Moldvai Romániába szökik az elsőfukú ítélet nem lesz rájuk nézve kedvező.





Információink Szerint Takács,Moldvai és Cuccos a jövő évben meghozandó első fokú ítélet eredményében az alábbiakra készülnek.

Moldvai József helyzete egyszerű ha elítélik és lesz rá lehetősége azonnal Romániába szökik ezt már korábban is hangoztatta őt nem fogják leültetni. Kettős állampolgárként meg is teheti ezt 5-10 év múlva büntetlenül haza is jöhet ha elévült az ítélet.

Takács Sándor és Cuccos viszont bosszúra készül konkrétan a másodfokú ítéletre a most őket terhelő tanúkat elhallgattatják vagy rábírják őket,hogy vonják vissza rájuk nézve terhelő tanúvallomásukat. A zsarolás fenyegetés ugye tudjuk nem áll tőlük messze!!!
Ha belegondolunk Takács Sándor húga korábban még weboldalunkat is megfenyegette!!
Információink szerint a őket terhelő tanúkat a családtagjaik megfenyegetésével akarják kényszeríteni feleségek,gyerekek,szülők zaklatásával. Ez elég mocskos dolog de fegyház büntetés elkerülésére érdekében mindent megtesznek Takácsék!!

Azt ne felejtsük,hogy Takács Sándor már az első fokú tárgyalás előtt is próbált egy tanút befolyásolni a tárgyalás előtt,Feri bácsi (Takács Ferenc) személyében,hogy rá nézve kedvező tanúvallomást tegyen. Szerencsére sikertelenül!!!!!

Nincsenek megjegyzések: