2013. december 14., szombat

Munkaszerződések,munkaköri leírások bekérése.














Korábbi írásunkban azt firtattuk,hogyan is lehetett a parkolóőröknél privát mobil telefon annak ellenére,hogy azt a munkaköri leírásuk alapján tilos lett volna maguknál tartani 2008.juniusa óta.
Lehet,hogy ennek hatására a bíróság bekérte az össze munkaköri leírást,ellenőrzésre arra kíváncsiak ki írta azokat alá.
Volt olyan bandán kívüli ellenőr akiknek a felmondási indokai között szerepelt,hogy a ruházata átvizsgálása során privát mobiltelefont tartott magánál és ez felmondási indokként rótták fel neki a felmondásában.

Nos ez külön érdekes hisz a bandatagok 2009.nyári telefon lehallgatásából is egyértelműen kiderül,hogy munkaidőben privát mobil telefonjuk és flottájuk használatával tartották egymással folyamatosan napközben a kapcsolatot és adták át az infókat a zsebre fizető autókról egymás között.

Na ugye meg a head-szettes képek!!!!!
Miért hord valaki head-szettet utcán????
Mert hosszú telefonbeszélgetéseket akar folytatni.
Teljesen egyértelmű.


Vicces a Takács féle parkoló maffia tagjai egésznap beszélgettek privát mobiltelefonjaikon,jól látható head-szettek segítségével mindenféle gond nélkül.

Más bandán kívüli embernek meg felmondási indok volt ha a zsebébe megtalálták a saját mobil telefonját!!!!!

Illetve még arra érdemes a bíróságnak figyelnie,hogy többször módosították a munkaköri leírásokat mindenképpen a 2008.06 utániakat érdemes a bíróságnak átnéznie.
Az munkaköri leírást köteles volt mindenki aláírni,minden alkalommal amikor azt megújították…A diszpécser feladata volt azokat aláíratni és a titkárságra visszavinni.
Tehát olyan nem lehetséges,hogy a Böpnél dolgozó parkolóőr azt nem írta alá!!!!

Nincsenek megjegyzések: