2013. december 14., szombat

Ismét a jövőbe látunk!










Mivel weblapunknak van jövőbe látó képessége bizonyos ügyvédek szerint.
Illetve mi már 2008.szeptemberében megírtuk azt ami itt a vádiratban szerepel ezért az eddigi tárgyalások alapján az alábbi „jóslatot” tennénk!

A gyanúsított parkolóőrök közül egy személyt fog felmenteni a bíróság bizonyítottság hiányában őt nem nevezzük meg elég annyit róla tudni nem volt benne a privát telefonflottába.

Takács Sándor és Moldvai József hosszú fegyház éveket fog kapni ennek a bűnszervezetnek a létrehozásáért,zsarolásért,üzletszerűségért,hivatali hatalommal való visszélésért….


Amiért Takácsnak és Moldvainak ilyen hosszú börtön éveket jósolunk annak okai pl:



Súlyosbítás:

  • A vezetői vagy kifejezetten bizalmi beosztás súlyosító körülmény, ha annak felhasználásával vagy azzal összefüggésben történt a bűncselekmény elkövetése. Vezetői beosztásban levőnek a ténylegesen irányító tevékenységet végző személyt kell tekinteni
  • Az elkövető kezdeményező, vezető, másokat bűnelkövetésbe vivő szerepe.
  • A társas elkövetés, illetve a csoportos elkövetés.
  • Ha az elkövető olyan bűncselekményt vitt véghez, amit meg kellett volna akadályoznia. Különös nyomatéka van annak, ha a bűnüldöző hatóság tagja igazságszolgáltatás elleni, a közélet tisztaságát sértő vagy más korrupciós jellegű vagy olyan bűncselekményt követ el, amely a bűnüldöző szerv érdekeit is sérti.


Ebből adódóan érthető,hogy Takács Sándor és Moldvai József olyan bűncselekményeket vitt véghez amit munkaköri kötelességük alapján meg kellett volna akadályozniuk.
Takács Sándornak ellenőrzési vezetőként és később ellenőrzési vezető helyettesként illetve Moldvai Józsefnek területi ellenőrként később területi ellenőrök főnökekeként munkaköri kötelességük lett volna a korrupció elleni harc…..
Nem pedig azt nekik megszervezniük munkaköri kötelességük teljes megszegésével illetve vezetői,bizalmi pozíciójukkal visszaélve és éveken át azt működtetni.

Nincsenek megjegyzések: