2013. október 4., péntek

A 2013.10.02 és 04-ei tágyalási nap eseményei.


A 2013.10.02-én tárgyalási napon négy tanút hallgatott meg a bíróság.

Laczkót 1 óra 40 perc,Dukát 1 óra 45 perc,Feri bácsit 30 perc,Vadászt 30 perc időtartamban.

Laczkó nyitotta a sort.

Természetesen hazudozott össze-vissza ő semmiről nem tudott,még azt is letagadta,hogy Duka jelentette neki a korrupciót és,hogy Takács zsarolni próbálta őt.
Ebbe azért belebukott,mert a Biró úr a Duka munkaügyi bírósági jegyzőkönyvéből felolvasta az ide vonatkozó részt amit mi is megosztottunk itt korábban. Illetve szembesítették Dukával és akkor azért elmondta jó akkor jelentette neki Duka a dolgot. Laczkó mindent Rusznákra fogott,hogy ő nem járt el,mert ő lépni akart de Rusznák leállította őt. Mártírként beállítva önmagát. De érdekes ha Laczkó amít a tanú vallomása elején állított,hogy nem tudott a cégben folyó korrupcióról semmit akkor,hogyan akart ez ellen harcolni egy olyan dolog ellen amiről nem tudott semmit.
Kérdezte tőle a Bíró Úr,hogy ha ilyen nagy rendőr volt,hogy nem jött rá a dolgokra erre Laczkó szemtelenül hazudott nem tudott semmiről…Laczkó beszélt a jutalmakról stb..Bele bonyolódott a jó és a rossz parkolóellenőr fogalmába.Összességében megítélésünk szerint a Biró Úr is átlátta,hogy Laczkó ez hazug jellemtelen ember és össze-vissza hazudozik.


Duka következett.

Duka elmondta a lényeget,hogyan zsarolta meg őt Takács és miket látott az öltözőben…
Persze mondhatja mindenki,hogy Duka sokszor röhejes volt és összezavarodott a neveken olyan emberekre mondott olyan dolgokat amit más követett el csak a neveiket összekeverte.
Ez lehet,hogy így van de egy olyan egyszerű ember aki életében most van először egy komoly büntető ügy tárgyalásán ennyi ember előtt komolyan lámpalázas lehetett,illetve éveken át kapta a fenyegetéseket,hogyan fogják elintézni őt majd. A bíróság azt nem értette,hogy miért tett ennyi helyen feljelentést a cég ellen?Ennek az az egyszerű oka,hogy nem történt semmi tett egy feljelentést nem történt semmi.Csak annyi,hogy mindenki mindent tagadott. Aztán tett öt feljelentést öt helyen és akkor sem történt semmi. Aztán jöttek a TV-sek és akkor mozdult valami. Újra vagy tíz feljelentés és végre valami történt. Pesze közben a cég részéről  mindent tagadtak.


Vadász:

Teljesen normálisan higgadtan beszélt.Elmondta,hogy a parkolóőri munka nem annyiból állt,hogy sétált az utcán és pótdíjazgatott. Köpködték fenyegették őket állandóak voltak a balhék egy-két esetben még verekedés is volt.



Feri bácsi:

Feri bácsinak a bírósági tárgyalás előtt Takács Sándor bemagyarázta,hogy őt Borisz és Xavér rúgatta ki annak idején a Böp Kft-től amit ő talán naivan el is hitt neki.(De ez nem igaz.)
De azért ez érdekes Takács Sándor vádlott a 2013.10.02-ai tárgyalás előtt a bírósági folyosón befolyásolt egy tanú aki ellene is terhelő tanúvallomást készült tenni.

Feri bácsi elmondta,hogy Borisz és a fiatalok nyalták Takács seggét és volt olyan alkalom amikor Boriszt ellenőrizte és 21 db autó talált utána amit Borisz egyértelműen kihagyott.
Illetve Takács Sándor 2006-ban íratott Ferii bácsival egy teljes zsebre fizető autó listát a munkaterületekről. Amiből egyértelműen kiderül Takács Sándor 2006-ban már pontosan tudta mekkora a parkolóőrök bevétele zsebre a pályákon..
Persze Takács ennek az lista írásnak a lényegét azzal magyarázta,hogy ez által hatékonyabban tudja ellenőrizni a munkaterületeket..Ami persze egy nagy hazugság volt mindenki tudja.



2013.10.04 Tárgyalási nap eseményei:

A két 9 órára idézett tanú nem jött el ezért a bíró úr felolvasást tartott az ügyel kapcsolatos dolgokból.
Utána a szünet után két jelentéktelen autós tanút meghallgatott a bíróság utána vége 11-órakor volt.
Média egykori feltáró riportokat készítő tagjainak a tanúvallomására a bíróság nem kíváncsi úgy döntöttek.

Folytatás 2013.november.27-én.

Nincsenek megjegyzések: