2013. október 25., péntek

Feri bácsit megmalmozta Takács Sándor


Több durva e-mail kaptunk!

Milyen jellemtelen gusztustalan Takács Sándor,ő rúgta ki Feri bácsit és utána 7 évvel a büntető bíróságon hazudozva megpróbálja őt rábírni,hogy tegyen kedvezőbb tanúvallomást számára.

Igen ez pontosan így történt bár az sohasem fogjuk megtudni Takács Sándor mit szeretett volna elérni Feri bácsinál de az biztos,hogy ez nem sikerült neki.
Feri bácsi elmondta Takácsanak ő készített egy zsebre fizető autók listáját ami után Takács pontosan tudta az adott munkaterületre beosztott parkolóőr mennyit fog ott zsebre keresni.
Takács erre a listára azt hazudta a bíró úrnak ő azért készítette ezt,hogy hatékonyabban tudja az ellenőrzéseket lefolytatni.
Ez vicc mert 2007-re 2006.decemberében Feri bácsi elbocsátása és Jani bácsi nyugdíjazása után gyakorlatilag Takács Sándor a területi ellenőrzést lefejezte.A megmaradt négy területi ellenőrnek mindig valami kamu feladatot adott  kettőt közülük PL:hónapokra irodai munkára osztott be,hogy segítség az ügyfélszolgálaton a behajtási munkát.Takács Sándor ezt nagyon jó kigondolta és irányította.

Ami vicces Takács Sándor az események után 5-7 évvel is úgy gondolja ő majd befolyásolni tud olyan embereket akik ellene terhelő tanúvallomást tesznek!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: