2013. október 25., péntek

FERI BÁCSI ELSŐ CSÓKOS LISTÁJA 2006-BÓL

Feri bácsi veszte az lett a Böp Kft-nél,hogy túl sokat tudott és Takács Sándor nem bízott benne,viszont hosszú területi ellenőri munkájára szüksége volt Takács Sándornak.
Feri bácsinak össze kellett írni a munkaterületeken általa zsebre fizetőknek vélt autók számát,típusát,rendszámát,parkolási helyüket. Feri bácsi felé Takács Sándor 2006-ban ez a lista készítést azzal magyarázta,hogy ez által majd hatékonyabban tudja a területi ellenőrzést lefolytatni ellenőrzési vezetőként.
De nem így lett 2006 végén Feri bácsi kész lett az általa vélelmezett zsebre fizetők autók listájával amit átadott Takács Sándornak,de a szigorú hatékony ellenőrzés helyett Feri bácsit egy vélt indokkal rövid úton eltávolították a BÖP KFT-től Takács Sándor javaslatára.
Érdekes,hogy pont ez idő tájban ment el a cégtől a másik területi ellenőr is Jani bácsi.

Hát igen Takács Sándor jól átverte Feri bácsit az a lista írás igazi indítékával kapcsolatban.
Milyen érdekes 2007-től Takács Sándor mindent elkövetett,hogy a megmaradt területi ellenőrei ne végezzenek érdemi munkát különböző feladatokat talált ki számukra,hogy elvonja őket a tényleges területi ellenőrzés alól. A legpikánsabbak pl: Elvállalt Takács Sándor a behajtási csoportnak segítséget,amivel 2007-ben hónapokra kivont a forgalomból két területi ellenőrét.Autót akart magának vásárolni Takács Sándor és a területi ellenőreit kérte meg menjenek el megnézni az általa kinézett autót Ferihegyre. Nyíltan biztatta a területi ellenőreit,hogy munkaidőben intézzék a nő ügyeiket ha akarják megengedi nekik.
Nap hosszat lehetne sorolni Takács Sándor miket talált ki feladatnak a területi ellenőrei számára 2007-ben,hogy azokat kivonja a tényleges ellenőrzés alól. Amivel gyakorlatilag elérte azt,hogy a tényleges területi ellenőrzés megszűnjön egy-két ritka alkalmat leszámítva.
Bár ez idő alatt volt olyan,hogy egy parkolóőrt korrupció gyanúért a területi ellenőrök 5 az az öt alkalommal a cég központjába kísértek és átadtak további intézkedésre Takács Sándor akkori ellenőrzési vezetőnek aki nem részesítette semmilyen szankcióban a lebukott parkolóőrt.

Takács Sándor a 2006-ban Feri bácsi által készített zsebre fizető pontosan ismerte melyik munkaterületen mennyit lehet zsebre keresni,ebből kalkulálta ki a számára leadandó összeget is….Aztán 2007-ben Takács Sándornak kellett egy megbízható ember aki az ügyeit intézi így lett Moldvai József területi ellenőr. Neki az volt a feladat,hogy begyűjtse a zsebre pénzekből Takácsnak és neki jutó részt. Ezeket különböző módokon tett Kocsmába vette át vagy az parkolóőrök szekrényének tetején levő cipős doboz alá kellett tenni a pénzt.

Nincsenek megjegyzések: