2013. október 25., péntek

LACZKÓ HOZTA A FORMÁJÁT JÓSLATUNK A TANÚVALLOMÁSÁT ILLETŐEN TELJESEN BEJÖTT!



Laczkó hozta a formáját már semmiről semmit nem tud.
Jó,hogy azt nem mondta,hogy a BÖP KFT-nél soha életében nem dolgozott.

Csak ebben az a vicces,hogy olyan dolgokat is letagadott amit korábban a Duka munkaügyi perében bírósági tanúvallomásában mondott. Konkrétan letagadta azt,hogy Duka jelentette neki,hogy Takács Sándor őt zsarolni próbálta őt. Dukával való szembesítés után is tagadott folyamatosan. Csak akkor ismerte el,hogy lehet jelentette neki az esetet Duka amikor a bíró úr a fenti látható Duka munkaügyi bírósági tárgyalásán Laczkó által tett tanúvallomást felolvasta.

Érdekes a tanúvallomása elején még Duka nem jelentett semmit neki ez a vélemény később a bizonyítékok hatására változott.

A teljes igazság az,hogy Laczkó mindenről tudott és nem tett semmit ellen mert ő is részesült a parkoló maffia által begyűjtött pénzekből.
Ha ilyen nagy rendőr volt a beiktatási beszédje alapján,hogy nem vett volna észre semmi.
Pont azokat az embereket rúgta ki a BÖP KFT-től akik a parkoló maffia útjában voltak.
Gondoljon csak bele mindenki ha 2008-elején Laczkó ellenőrzési vezetői kinevezése után kirúgta volna Takácsot,Moldvait,Cuccos mi lett volna? Nem is lett volna ez az egész ügy.

Laczkó ezt az egész ügyet a rendőri múltja miatt úszta meg neki is a vádlottak között lenne a helye. Ennek a parkolómaffiának ő is aktív tagja volt sorozatosan bűncselekményeket elkövetve.

Bár fura helyzetben lehetett azok ellen az emberek ellen kellett tanúskodnia akiktől ő is részesült a parkolómaffia bevételéből ellenőrzési vezetőként.
Nem terhelhette meg tanúvallomásával Laczkó a maffia tagjait mert az rá nézve visszaüthetett volna.

Gondoljon bele csak mindenki ha Sancin kívül a makacs tagadásból kiszállna egy két gyanúsított parkolóőr vagy Takács Sándor vagy Moldvai József és elkezdenének beszélni,beismerő vallomást tennének.
Furcsa helyzet lenne kiderülne,hogy részesült a maffia által begyűjtött pénzekből Laczkó és Rusznák is…

Laczkó,Takács Sándor és Moldvai József ezt jó megbeszélték mindenki hallgat és tagad mindent….De ez kinek jó? Egyértelműen Laczkónak és Rusznáknak.

Kíváncsian várjuk az első fokú ítéletet ha Takács Sándor és Moldvai József kap 5-10 évig letöltendőt fegyházban akkor is ilyen némák lesznek?
Bár akkor más késő lesz!!!!
Akkor már hiába köpik be Laczkót és Rusznákot egyszerűen az ügyvédeik elintézik azzal azért mondják most ez mert a bőrüket akarják menteni.

Takács Sándor és Moldvai József jó nagy balek de ők okosabbak mindenkinél!!!!




Nincsenek megjegyzések: