2013. október 25., péntek

Ő a jó területi elleneő Majeréknek!.

Nala fiát Danit kirúgta Majer a XIII.kerületi parkoló cégtől mint korábban itt Dynamó meg írta. Röviden annyit tudunk valakin segíteni próbált ez lett a veszte.
De érdekes ő rossz ember volt nem kellett oda.
Oda olyan emberek kellenek mint Eisenschreiber András aki részt vett a Takács Sándor irányította parkolási maffiában,sőt Cuccostól még füvet is vásárolt néha.

Nem baj majd jönnek majd a telefonlehallgatási jegyzőkönyvek felolvasása biztos érdekes lesz ki volt az az András területi ellenőr akinek Cuccos 24 szál „májast vitt” és miért?
Miért mondta azt Cuccos,hogy az egyik telefon lehallgatásban,hogy ha elkapják egy boltból kijövet Andrásék akkor más lesz velük a tárgyalási alap?

Sebaj majd ha XIII.kerületi parkolási cégre megint rászáll ezután a média akkor kíváncsiak leszünk ők mivel magyarázzák egy olyan személy területi ellenőrként alkalmazását aki részt vett ebben a bűnszervezetben…

Aki vidéki paraszt az a származási helyét nem tudja megtagadni,gusztustalan proli öltözködésével (200 forintos Tescos sport papuccsal STB…) néha ízes beszédjével,higéniájával konkrétan ne legyen büdös izzadság szagú!!!!
XIII.kerületi parkoló cég ilyen büdös vidéki paraszok gyűjtőhelye továbbra is.
Azért mert valaki vidéki szintjéhez képest jó keres pesten attól ő még ott egy senki.
Lehet ha hazamegy parasztfalvára ahonnan származik akkor ő a király. 

Amúgy a XIII.kerületi parkoló cégnél is van korrupció és zsebre fizető autók,alakalom adtán meg lehetne az is piszkálni.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Olvasgatom a bloggot.Én isa cégnél dolgoztam a hajdúban. a régiektől hallottam a zsés ügyekről de engem nem érdekelt Mindig maximálisan a szabályok szerint dolgoztam.Mindig a törvéyeket betartva. mégis kirúgott a májer. inkább a zsére kellett volna mennem nekem is ezekszerint. hallottam Dani esetét. egy éhező ciány gyereknek adott kölcsön. A gyerek ott dolgozik most is.mindenkitől kéregetett, de senki nem adott neki.Dani beszopta.A gyerek a románhoz szaladt beköpni.A területis Gáborhoz.Nem is magyar az ember hanem román. Ő meg májerhoz ment aki kirugta danit. ki volt tervelve az egész előre.
A 6-keres csóka meg már hónapok óta bejárt Májerhez. Valami nándi.
őt a 6kerből rugták ki szekszuális zaklatás miatt. a 6keresek nagyon örültek neki. jót röhögnek a 13-okon. a románnak is jó hely lett így. tök hülye a többihez képest. mindig csak a balhét csinálja, utánna othagyta őket a bajban. aztán persze letagadott mindent. sunyi ember, vette az érettségijét is. ez a kető nyirja a népet azóta . mint egy koncentrácios táborban a kápók. ezt az fiúk mondják azóta is. Én járók a területre jön a hír. nagyot fog durranni a sajtóban., Mer milyen kerület ez? minden vádlottat hamisítót meg aberráltat főnőknek fogad be a srácok meg csakj szivnak. Tiszta rabszolgaság!