2009. augusztus 23., vasárnap

DYNAMO RETURN.


Dynamo visszatért.


„Hello.


Olvastam a oldalatokat és gondoltam írok már mert olyan rég nem írtam nektek.
Hát először is tényleg ciki,hogy Takács húga fenyeget titeket.
A másik Takácsot a háta mögött mindenki púposnak hívja már évek óta.
Meg az,hogy személyeskedtek??? Ha kitennétek ide a Takács család fotóit asszony,gyerekek,stb..Lakcíme,telefonszámaik az tényleg személyeskedés lenne,
De az,hogy leírjátok ide,hogy Púpos Al Capone az inkább vicces mint személyes és mellesleg igaz is.
Amúgy gáz Ausztriából írogat haza egy magyar nő aki ott él. Na jó mindenki tudja a magyar nők,hogy kerülnek Auszriába és miért nos elmondom kurvának mennek ki. És úgy mennek férjhez,hogy vagy a stricijük vagy valami öreg bolond labanc beléjük szeret és elveszi őket.
De a lelkük mélyén akkor is kurvák ők.
Tehát a tény állás egyszerű Eva Kucera kiment kurvának Ausztriába ott ragadt egy jól fizető ügyfelénél aztán most istennek érzi magát és osztja haza az észt Magyarországra repedt sarkú ként.
.
Viszonylag nyugalom van a cégnél Rusznák megígérte senkit nem rúg ki ha Dukáék levideózzák ez végül is jó nekünk. Csak azt nem értem amit itt a múltkor írtatok, a rendkívüli felmondásában az elbocsátott embereknek az áll benne,hogy lejáratta a céget azért rúgták ki.
Hát ha valaki a híradóban és a Blikkben lezsebezi a Váci utat akkor az mi ha nem lejáratás.
Érdekes a Blikkben Hagyó Miklós ,hogy megígérte majd el jár aztán nem lett semmi üres hazug szoci ígéret volt nem több.
Na mindegy minden megy ugyan úgy tovább Cuccos,Sanci és a többi kiváltságos a TOP elit helyeken a többiek szívnak ennyi és szerintem ez ezzel a vezetéssel változni ez nem is fog.”

Nincsenek megjegyzések: