2009. augusztus 19., szerda

HUNVALD MÉG MINDÍG LOPJA A PÉNZT PEDIG BÖRTÖNBEN VAN.!!!! HUNVALD ÉS RUSZNÁK KAPCSOLATA.




RUSZNÁK POZICÍÓI:

A kereskedelmi és turisztikai bizottság MSZP-s elnöke, Rusznák Imre 2001-ben kölltözött be a XXII. kerületben egy 519 négyzetméteres telken álló, 98 négyzetméteres ingatlanba, a fele az övé. Az elmúlt év végén gyarapodott, megvásárolt egy Ford Mondeót (Ghia). Rusznáknak 14,7 millió forint megtakarítása van. Rusznák fb-elnök a Magyar Turizmus Rt.-nél, amiért 275 ezer forint illeti. A Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató kht.-től 360 ezret kap esetenként, a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tagjaként 163 ezret, a Fővárosi Csatornázási Művektől 151 ezret, a Budapesti Nagybani Piac Rt.-től 142 ezret tehet zsebre.

http://index.hu/belfold/budapest/bpkvl0201p/


Hunvald György fél éve már előzetesben ül ugyan, mégis kap fizetést. Két felügyelő bizottságban volt tag. A Péterfy Sándor utcai Kórházéban és a Fővárosi Csatornázási Műveknél. Amikor letartóztatták, az elsőt megszüntették, a másikat viszont nem, pedig a börtönben ülve nehezen tudott volna megjelenni az üléseken. Ennek ellenére havi 181 ezer forintját továbbra is megkapja. A fővárosi MSZP vezetője azt mondja, eddig azért nem léptek, mert ezt nem javasolta senki.

„Én ilyen javaslatot, ilyen indítványt a felügyelőbizottságok elnökeitől nem kaptam” – mondta Steiner Pál, az MSZP budapesti szervezetének frakcióvezetője.

A csatornázási művek felügyelőbizottságának egyik tagja szerint nem is nekik kellett volna lépniük.

„Sem a tagoknak, sem az elnöknek ezt mindig a delegáló szervezet dönti el, hogy valakit visszahív a felügyelőbizottságból vagy ott tartja. Ebben az esetben az MSZP frakció volt, aki Hunvald Györgyöt delegálta, így nekik kellett volna visszahívni” – mondta Szolnoki Andrea, a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelő bizottsági tagja.

Így, bár mindenki tudta, hogy Hunvald György előzetesben van, és nem tudja ellátni felügyelőbizottsági feladatát, senki sem lépett. Havas Szófia szerint önmagában a polgármester hiányzása amúgy sem tűnt volna fel senkinek.

„Mindazok a képviselőtársaim, akik egyébként szabadlábon vannak, azok bizony nem igazán szoktak eljárni a felügyelő bizottsági ülésekre” – mondta Havas Szófia, a Péterfy Sándor utcai Kórház felügyelő tanácsának elnöke.

A fővárosi MSZP frakció elnöke azt mondta, ha szükséges, ők meghozzák a döntést és javaslatot tesznek a fővárosi közgyűlésnek Hunvald tagságának megszüntetéséről.

Húha:

HUNVALD poziciói:
Budapesti Nagybani Piac Rt. Felügyelő Bizottság elnöke.
http://www.nagybani.hu/nagybani_rt.php

Fővárosi Csatornázási Művek felügyelő bizottsági tagja



Rusznák poziciói:

Fővárosi Csatornázási Művektől
Budapesti Nagybani Piac Rt


TEHÁT RUSZÁK ÉS HUNVALD JÓ KAPCSOLATBAN VAN EZ BIZTOS KÉT HELYEN IS EGYÜTT DOLGOZNAK!!!!!!!!
KOLLÉGÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: