2009. augusztus 23., vasárnap

Meddig tart még a jelenlegi helyzet a Böp Kft.-nél????




Meddig tart még a jelenlegi helyzet a Böp Kft.-nél????


Jó kérdés…
Mi csak a maximumát tudjuk meghatározni.
Nos mint tudjuk Rusznák Imre az Mszp politikai ejtőernyőse politikai alapon került ide azzal a céllal,hogy a párt kasszába gyűjtse a pénzt.
De ha jövő tavasszal győz a FIDESZ ami szerintünk egy normálisan gondolkodó ember számára nem is kétséges akkor a MSZP ejtőernyőseit elkezdik kirugdosni és a helyükre a saját embereiket teszik. Rusznák is ezt tette minután ide került kirúgta a főkönyvelőt ,üzemeltetési vezetőt minden kulcs posztra a saját pribékjeit űlette.
Tehát ha idekerül egy új igazgató akkor szerintetek az mit fog csinálni a parkolási maffiátokkal?????
Majd hagyja azt,hogy annyi bajt hozzon rá mint Rusznákra hozott????
Takácsot,Laczkót stb azonnal kibassza ez a minimum!!!!!
És aztán jönnek a többiek és ne felejtsük el a büntető ügy még folyik,ha már nem lesz Mszp ráhatás politikailag és Laczkó sincs a cégnél akkor ki fogja el titkoltatni ezt az ügyet????
Majd gondolja mindenki amikor Laczkónak már a saját bőrét kell majd mentenie fog majd valakivel foglalkozni és tudna-e egyáltalán????
Itt ez az egész rendszer maximum jövő tavaszig tarthat de nem tovább amint a Fidesz hatalmon van mindennek vége összedől minden itt mint a kártyavár, mindenki csak a saját bőrét próbálja majd menteni és közben rengeteg áldozat lesz.
És gondaljatok bele majd valakire ráakarják veretni az egész balhét de kérdés az adott emberek Cuccos,Sanci majd el is viszik azt vagy dalolnak,hogy enyhébb ítéletet kapjanak???
Miért lenne olyan hülye Cuccos vagy Sanci miután meg gyanúsítják őket ,hogy védenék Takácsot,Laczkót,Bongyort az egész parkolási maffiát………..
Őket ítéljék majd el a fejesek bűneikért is????

Úgyhogy készüljön mindenki hamarosan jön az alkony és abban nem lesz köszönet.
Az akkori balhéban az ellenőröket pont lefogja szarni Takács és Laczkó csak a saját bőrüket fogják védeni bárki vagy bármilyen áldozat árán is.!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: