2009. augusztus 5., szerda

Így megy ma a csókos rendszer VÁLTOZATLANUL!!!



A csókos állomány megint igen jó nagy. A parkoló óradíj változás annyit hozott ,hogy az eddigi 500 forintból 1000 forint lett a napi zsebre pénz egy autóért.
Gondoljunk bele ahol eddig amelyik pályán volt 40 autó napi 20 ezer forintért zsebre az most annyira változott ,hogy maradt 30 db autó napi 1000 forinttal számolva 30 ezer forint.
Tehát a parkoló óradíj emelkedés annyit hozott ,hogy sokkal több lett a zsebre pénz is.
A begyűjtési idő délelőttös műszaknál 15.30-kor kezdődik ,délutános és az éjszakás műszaknál 16.00-kor kezdődik. A Cuccos videó után ahol sárga mellényben járkált ki-be az üzletekbe annyi változott ,hogy Laczkó és Takács utasításba adta persze nem hivatalosan az ellenőröknek ha begyűjteni mennek az üzletekbe a pénzt akkor vegyék le a láthatósági mellényüket. Mert nagyon ciki ha valaki lekamerázza őket és mellényben járkálnak ki be az üzletekbe. A mellény levevős rendszer annyira működik ,hogy még az újak is alkalmazzák azt a körutakon is ,mellény le be az üzletbe, az egyértelmű utasítás.
Az éjszakásoknak is jó lett annyiból ,hogy 5 óra után már nem kell mellényt hordaniuk illetve 6 óra után elkezdődik az úgynevezett „hiénázás”. Ne dobja a parkoló órába a pénzt adja inkább nekem zsebre ezzel is össze lehet gyűjteni plusz 4-5 ezer forintot még zsebre 17-20 óra között. Kockázat semmi mert délután 4-5 után már nincs területi ellenőrzés.
Egy ellenőr átlagosan zsebre leszed napi átlagban 15 db autót zsebre de ezt értsük alaphangon.
Az napi 15 ezer forint ,az heti 75 ezer forint az havi 300 ezer forint plusz a fizetése 85 ezer.
Tehát egy átlagos ellenőr havonta a Böp Kft-től hazavisz 385 ezer forintot zsebben!!!!!
Ez ne is rossz természetesen ebből bőven jut Takácsnak ,Laczkónak zsebre is.
De gondoljunk bele az elit alakulatba akik a legjobb pályákra mennek mint Cuccos és Sanci állandóan a Belső 13 és 9. kerületet járják. Nekik a napi átlag zsebre pénzük olyan 30 ezer forint körül mozog. Az heti 150 ezer havi 600 ezer plusz a fizetése 85 ezerrel összesen havi 685 ezer forintot visz haza Cuccos,Sanci és a többi elit banda tag.
Nem csoda ,hogy ezek után meg akarják Dukáékat ölni még elrontja nekik ezt a havi pénzüket. Jó azt tegyük hozzá ,hogy az elit csapat havonta minimum 100 ezer forintot lead zsebre. Erről is tanúskodik az egyik kirúgott bandatag átment egy másik parkolási céghez és ott mindenkinek elújságolta ,hogy ő a 901-902-es pályán leszedett havi 600 ezer forintot zsebre abból leadott 100 ezer forintot zsebre a vezetőknek és nyugalma volt.

Amiben az egész a legfelháborítóbb ,hogy ez az egész rendszer a vezetőség tudtával beleegyezésével, és irányításával működik. Mint egy piramis szó szerint egy jó szervezett maffia nem más. Olyan magas szervezettségi szinttel ,hogy a rendőrséget is tudják manipulálni. Laczkó János ellenőrzési csoport vezető is tudja mekkora korrupció van a cégnél az ő irányítása alatt. De neki az a legfontosabb ,hogy a rendőrségen folyó nyomozást eltusolja elhallgattassa a régi rendőr kollégáin keresztül ,akik persze maximálisan együtt működnek vele. Felháborító ,hogy 2008-2009-ben egy BRFK-n folyó nyomozást ennyire lehet manipulálni kívülről egy pár párt és baráti kapcsolaton keresztül….De meddig?????
Laczkó úr nem tart ez örökké…És akkor borul minden a volt rendőr kollégáival együtt maga is.

Nincsenek megjegyzések: