2012. június 13., szerda

Laczkó rendőr barátai





Laczkó beiktatási beszéde után egyértelműen megállapítható,hogy az alábbi két most letartóztatott rendőrt biztosan ismerte.


Hopka Lajos 1989 óta dolgozott rendőrként, 2000 óta főnyomozó, illetve kiemelt főnyomozó. 2007 óta dolgozott a BRFK SZBE-n, ahol később alosztályvezető lett. "A 19 éves szakmai pályafutása alatt 5 alkalommal léptették elő soron kívül magasabb rendfokozatba, és 12 esetben részesült különböző szintű dicséretben és jutalomban" - így szól a méltatása.


Gulyás Imre, a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni főosztályának volt vezetője.
Gulyás 2007 tavaszán már az SZBE osztályvezetője volt.


Laczkó a rendőrségen a korrupció ellenes osztályon dolgozott érdekes,hogy semmit nem állapítottak meg évek alatt amit most egy újonnan felállított vizsgálati osztály egyből megállapított.
Sőt tovább megyünk lehetséges,hogy Laczkó is benne volt ezekben az ügyekben és a BRFK bűnszervezetének a hálózatában is.
Csak amikor eljött a nyugdíj ideje kiszállt….
Aztán újrakezdte a karrierjén a Böp Kft bűnszervezetében.

Végül is Laczkó a BRFK-s bűnszervezetet a Böpös bűnszervezetre cserélte.
Érdekes a MSZP 8 éve alatt ott a RSZVSZ-nél ahol Laczkó is dolgozott miért nem találtak semmit.
Mint a mostani cikkekből kiderül ez a hálózat már jó régen működött a BRFK-nál 1998-óta.

De így már érthető a parkoló maffia ügyben miért aludtak a rendőrök és nem léptek semmit és az elejétől fogva úgy álltak az ügyhöz,hogy leszarják.
Nem a felderítés felé mentek el hanem inkább,hogy lezárhassák csak hát a sajtó meg a politika nem engedte.
De azért Laczkót és Rusznákot kihagyták.

Gondoljon csak bele mindenki ha Laczkó ilyen embereket ismert a rendőrségen mennyiből tartott neki az iratokat megkapnia ki mit mondott a tanúvallomásában,illetve befolyásolhatta a nyomozást.
Laczkó már a nyomozás kezdete óta olyan dolgokat tudott a nyomozásról amit csak az tudhatott aki annak az iratait pontosan ismeri és látta őket.
Csak Laczkó olyan hülye volt,hogy ezeket el is mondta a Böp Kft-nél mindenkinek.

Illetve a gyanúsítási szöveg is nagyon érdekes teljesen Laczkó szavajárását használja akik itt olvasták és ismerték Laczkót mindenki azt mondta azt ő írta.


Mocskos egy dolog ez az egész ügy ahogy van.


Nincsenek megjegyzések: