2009. április 21., kedd

dynamó újra és újra.


Dynamó újra és újra.



Sziasztok!


Köszi az Apeh vizsgálatot akár ki is volt a feljelentő. Mondjuk mindegy itt Sanciék fognak ezért majd elbukni. Nevetséges jellemtelen dolognak tartom ezt a függönyös videót.
Vagy álljon ki egyenesen vagy ne mondjon semmit….Közben a srácokkal rájöttünk valamire
Miért nem akarja Rusznák,Laczkó kirúgni Cuccost,Takácsot és Sancit….
Mert mi lenne ha valamelyikük a kirúgása után kitálalna. Sanci,Cuccos Laczkó és Takács ellen pl:a TV2 naplóban beismerné,hogy a mai napig fizet nekik zsebre beismeri és szégyelli.
Takács mag kipakolhatna Rusznák ellen ahogy a pénzt adta neki és a fényképező vásárlási ügyben közre működött neki az már keményebb lenne. Mondjuk a PDA vásárlásban is nyakig benne van Takács is az biztos. Szép ahogy itt írjátok 300 millió hiány van és közben 40 millióért akarnak Pdákat venni vicces. Laczkó János is magas rangú rendőr volt ezt hangoztatja mindenhol gazdaság védelmi nyomozó. Ő tisztában van azzal ami itt folyik jogilag szerinte ez,hogy van rendben. Asszisztál vezetőként egy maffiához amiről mindent tud mégsem tesz semmit sőt Sanci,Cuccos és Takács védésével még hozzá is járul a maffia működéséhez. Laczkó úr még nem gondolkodott el azon ennyien tépik a pofájukat Takácsékról akkor talán lehet valami igazság alapja is. Laczkó úr Cuccos,Sanci a mai napig fizet zsebre Takácsnak ezt vegye készpénznek. Mi tudjuk látjuk mi zajlik itt bent az öltözőben. Nagyon nagy királyok még mindig valamit tudnak ők,őrző agyaluk védi őket..
Elegünk volt már az egészből….A rend azt követelné Takácsot,Cuccost,Sancit rúgják már ki innen a picsába és végre lenne egy kicsi nyugalmunk. Nagyon elegünk van már,ha nem tesz semmit lépni fogunk de abban nem lesz köszönet azt megígérhetjük…..

ELÉG VOLT TAKÁCSBÓL,SANCIBÓL,CUCCOSBÓL……

Nincsenek megjegyzések: