2009. április 14., kedd

NE FELEDJÜK TAKÁCSOT SEM:

PÚPOS ÉL ÉS VIRUL ÉS SZERVEZ...





A LÁNCOLAT A CÉGEN BELÜL...


Ne feledjük Púpost. Még mindig ő főszervező…


Nagy csönd van púpos körül természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem csinál semmit csak újra a háttérből sunyin irányít. Cuccost és Sancit a mai napig ő mozgatja ezt mindenki tudja és Laczkót is ő rángatja drótón. Persze a pénzt zsebre továbbra is gyűjteti magának Bongyorral. Ami fura Laczkó egy normális embernek tűnt nem hittük volna ,hogy egy ilyen kis szarházi sunyi autószerelő ennyire az ujjai köré tudja tekerni őt és azt csinálja amit Púpos mocsok neki mond. Persze Púpost a sunyiskodásáért nem kell a szomszédba küldeni NALÁ-t is így intézte el meg Pohárkát is és ne feledkezzünk el Dukáról.
Vicces a Púpos az elején tudta, hogy Pohárka és Duka és a többiek nem fogják ezt annyiban hagyni és elmennek a végsőkig. Vajon Púpos tudja-e ,hogy most ő egy altatott státuszban van.
Nem feledkeztek el róla és alkalom adtán úgy is megkapja a magáét. Ez lehet akár 5 év múlva is ő nem lesz elfelejtve soha. Marha azokat az embereket rúgatta ki akik mindent tudtak róla mit művelt a bandájával. Púpos nem felejtünk a idő nem old meg semmit az esetedben, ne is taktikázz arra ,hogy ,majd idővel megúszod…NEM FOGOD….


Érdekesség Takáccsal kapcsolatban.
Rusznák Imre kemény főnök nem tűr hibát ha valaki hibázik azonnal kirúgja….
2008.januárjában Takács munkájával nem volt megelégedve.
Felvette a helyére a Laczkót….
És ni ni jött a csoda ahelyett,hogy kirúgta volna Takácsot ahogy azt ezt megelőzően másokkal tette. Helyettesi pozicióba tette egy olyan munkakörbe ami eddig nem is létezett a cégnél.
És ne felejtsük,hogy a fizetését is vezetői szinten hagyta.
Vajon miért?????
Takács és Rusznák homokosok????
Takács a korrupciós pénzből tett Rusznák zsebébe is????
Mitől enyhült meg a könyörtelen igazgató szíve pont Takáccsal????
Előtte és utána meg senkivel sem tett ilyet????
Döntse el mindenki!!!!

Ui:Mert Takács a korrupciós pénzből Rusznáknak is jutatott. Mivel Rusznák borzasztóan pénz éhes a havi 2 milliós jövedelme mellé még jól jött neki a mellékes…..

Nincsenek megjegyzések: