2009. április 29., szerda

RETRO??? EGY ÉVE TÖRTÉNT LASSAN....!!!!SZÉGYEN...

A 2008-06-19.-ei állapot.




A 2009-04-27.-ei állapot:(tehát semmi nem változott)






http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=377893



RETRO….LACZKÓ 1 ÉVES MUNKÁJA RÖVIDEN SZART ÉR……


2008.junius.29-én a TV2 tényekből Raula tényfeltáró riportot csinált,amelyben lebukott egy papíros zsebre fizető autó…Jegyiroda Hollán Ernő u.10 IWB-327 Szürke BMW.
A Tényekben bemutatták az autót is a helyszínt is,azt is,hogy melyik bolthoz tartozik.
Gondolná a normál ember egy ilyen TV szereplés után ezt a csókost likvidálják ez a minimum….De lám csodát 2009.04.17-én 12.48-kor ugyanazon a helyen ahol egy éve állt ugyanez az autó. Természetesen jegy és mindenféle díjfizetés nélkül….

Egy évvel a TV balhé után a sztár AUTÓ-t a mai napig zsebre szedik a parkoló őrök
Természetesen az autó a 131-es pályán van Sanci és Cuccos törzs helyén.. Még csoda,hogy
Továbbra is fizet hisz őket nem ellenőrzi senki komolyan…
Laczkó János ellenőrzési csoportvezető 1 év alatt annyit nem tudott elérni,hogy legalább a TV2 híradójában szereplő csókos autót ne vigyék zsebre nap,mint nap a parkoló őrei ..
Gáz Lackó munkája ezek szerint finoman szólva is szart ér. Inkább maradna otthon Dabason és kapálna vagy szántana vetne nyugdíjas fakabátként mert a Böp Kft-nél a munkája semmit nem ér és az ilyen dolgokból is látszik. Rusznák zsarolja, Takács az orránál fogva vezeti őt és szervezi a feje felett a korrupciót továbbra is.
Ezek után joggal tehető fel a kérdés Laczkó ennyire hülye vagy csak balek?????

Lackó úrnak különben is otthon lenne Dabason a helye,mert jön a sertés influenza és mint paraszt gazdának az állataira kellene most vigyázni..
Cuccosék majd átutalják neki a részét a csókosokból. Illetve Laczkó út tök mindegy ott van-e vagy nincs a korrupciós dolgok mennek maguktól is tovább akár van ő akár nincs,semmit nem tud tenni ellene,vagy nem is akar.

GYALÁZAT…..
A TV ÁLTAL LASSAN EGY ÉVE BEMUTATOTT AUTÓ A MAINAPIG HÁBORÍTATLANUL FIZET ZSEBRE NAP MINT NAP……

Nincsenek megjegyzések: