2009. április 21., kedd

SZEMÉLYI KULTUSZ....

SZTÁLIN = RUSZNÁK (KICSIBEN)








RUSZNÁK SZEMÉLYI KULTUSZA A BÖP KFT-NÉL.


Rusznék Imre hasonló rendszer épített fel egyszerű pincérként,mint Sztálin a egykori Szovjetúnióban kicsiben.
Mindenki az ő ismerőse vagy ismerősi köréből került be az irodákba dolgozni,komám,sógorom,ismerősöm lánya fia,iskolatársa stb. A régi dolgozókat módszeresen kirugdosta először a vezetőkkel kezdte a kulcsfontosságú pozíciókat azonnal megszerezte pl:gazdasági ill. üzemeltetési vezetői állások. A régi tapasztalt jó ember repült a helyükre a tudatlan buta új került. Csak egy volt a lényeg politikailag megbízható legyen és hűséges Rusznákhoz. Később jött az ügyfélszolgálati vezetői poszt megszerzése,az ellenőrzési csoport élére viharos körülmények között egy volt kommunista pribék bukott ex-zsarut ültetett. Mindenki hajbókol neki fél tőle lesi a gondolatait,amivel ő maximálisan visszaél.
Az általa hozott egykori gazdasági vezető közben azért hagyta ott mert olyan stílusban beszélt vele,hogy már az ő nem tudta elviselni,illetve a sikkasztásában nem volt hajlandó részt venni.
Egy dolgot azért mindenkinek meg kell értenie ha bármi történik Rusznák senkit nem fog megvédeni sőt őket fogja feláldozni,hogy a saját bőrét mentse ilyenek a kommunista diktátorok. Ha valaki ellent mer mondani neki vagy csak nem úgy gondolkodik mint Rusznák azonnal kohol vádakkal kirúgja őt.Rusznák a tőle való félelmet maximálisan kihasználja,fürdőzik a hatalmában és maximálisan visszaél vele. Módszeresem megalázza a beosztottait és állandóan szidja őket elégedetlen velük mindig,neki soha semmi nem jó minden rossz….
Ha hoz egy rossz döntést azt nem vállalja fel ráveri egy kis beosztottjára,és rajta veri el a port,amúgy a saját rossz döntése miatt. Politikai elvekkel vezeti a céget semmi rugalmasság nincs benne,agresszív nála nincs kompromisszum. Igazi kommunista Sztálinista diktátorként vezeti a céget. A saját talpnyaló,csicskás flottájával. Emberek ha van valami MSZP rokona jelentkezzen a Böp Kft-nél Rusznák biztos felveszi magát egy himi-humi munkára havi bruttó:350 ezerért és semmit nem kell csinálniuk csak az igazgatót szolgálni mint egy császárt. Normális vezető az olyan aki egy elbocsátott parkolóőr után az udvaron kiabálja ha nem tetszik valami találkozunk a munkaügyi biróságon?????
Mert az adott urat koholt vádakkal elbocsátották rendkívüli felmondással és csak annyit kért közös megegyezést kapjon mert két kis gyereke van és így nem tud azonnal munkanélkülire menni. Rusznák közölte őt ez nem érdekli leszarja a gyerekeit. Szemét,jellemtelen gyerek utáló kommunista,tolvaj,sikkasztó vezető az ilyen…


A BÖP KFT-NÉL EGY IGAZI KOMMUNISTA DIKTATÚRA VAN KICSIBEN ÉS RUSZNÁK A PÁRTITKÁR.

Nincsenek megjegyzések: