2009. április 14., kedd

DYNAMÓ ÚJRA.



Dynamó újabb beszédes levele…



„Sziasztok.


Túl nagy eseménynek tartjátok,hogy Cuccos mellény nélkül dolgozott. Aki ismeri a benti dolgokat tudat előre nem lesz belőle semmi. Laczkó Jánosék csak nevettek az egészen érdekes
Ugyanezért két másik ember fegyelmit kapott chucky stb…
Laczkó János segget csinált a szájából amikor azt ígérte az eligazításon,hogy akin nem lesz mellény kivétel nélkül fegyelmit kap. Hát úgy látszik ez Cuccosra és Sancira nem vonatkozik.
De hülyék vagytok nem mellény nélkül kellett volna lefényképezni,hanem akkor amikor a boltba bemegy a csókosokhoz a pénzért. Ez így nem sokat ér…Máskor ügyesebbek legyetek. Csak minket átlag ellenőröket ne piszkáljatok.
Már a múltkor is megírtam,hogy amit másoknak nem lehet azt nekik lehet. Nem tartom amúgy ezek után kizártnak,hogy Laczkónak is juttatnak valamit.
Laczkó miért nem fogja fel ha a nagy trió Takács,Cuccos,Sanci nem lenne itt. Sokkal nagyobb nyugalom és rend lenne. Laczkónak valamiért meg éri itt tartani a triót úgy látszik.
Meddig fog ez így menni még ez a két szemétláda csinálja a balhét a többiek meg szívnak miattuk. Ha valahol balhét csinálnak akkor azt mások szívják meg ennyi. Meg ez az alibi ellenőrzés amit velük csinálnak egy két utca pótdíjazva ennyi. Miért nem ütik le csontra az egész pályájukat. A beosztásuk is újra nagyon gyanús csibészben elvisznek egy szimpla pályát utána hirtelen visznek egy dupla pályát. A kőr utakra ők miért nem mennek Teréz,Andrássy,Bajcsy,Erzsébet. Néha mennek az alibi Nyugatiba ennyi a körutas karrierjük két hetente egyszer. Laczkó úr átlát a szitán mindenki nem olyan okos maga ahogy gondolja. Mindennap látjuk halljuk mit tesz mit csinál maga és a trió. Nagyon ki lóg már a lóláb. A faszunk tele van már ezzel az egésszel ezek miatt.
Három hülye miatt másik harminc normális szívjon legyen már elég,mert mi fogunk lépni. De annak nem lesz jó vége. Tudja Laczkó úr 20 beteg ellenőr egyszerre stb….Volt már ilyen nem is egyszer…. Ne szórakozzon velünk mert mi is tudunk szórakozni magával..”

Nincsenek megjegyzések: