2009. április 14., kedd

IN MEMORIAN PIZSI....




A király személyesen:

In memorian Pizsi….A BÖP KFT-nél….


Szia Pizsi!

Idegesíteni nem akarunk reméljük életed azóta, amióta kirúgatott Takács jóra fordult.
Minap fotót kapott oldalunk. Téged azért rúgott ki Takács és a Bábu Laczkó mert nem ütötted ki a Váci úti textilboltos Sárga Peugeot-ját ,illetve Sárga Hondáját. Nos a fotó pár napja készült a váci úton a Peugeot vígan boldogan parkol és fizet zsebre azóta is.
Bár igaz téged kirúgtak miatta mert nem pótdíjaztad meg, sebaj csak nálad volt baj másnál nem. Ebből is látszik mekkora szemétláda ez a tetű hazug bukott fakabát Laczkó is.
Téged kirúgtak mert nem ütötted ki őket másnál nem baj ,hogy nincs rajtuk mikulás csomag.
Szemétláda Laczkó és Púpos tudják ,hogy a Textilbolt autója a két kocsi de nem érdekli őket.
Érdekes a patkány Laczkó és Púpos Pl:amikor Cuccos vagy Sanci volt ott akkor miért nem ment ki ezekhez a kocsikhoz…Pizsinek nem szabad ott hagyni őket, másnak igen.
Ebből is látszik ,hogy Laczkó is egy utolsó jellemtelen szemétláda ex-kommunista rendőr.
Gazdaságvédelmi nyomozói fizetéséből futotta egy nagy dabasi családi házra….
Púpos Laczkó személyében egy ugyanolyan jellemtelen szemétládára talált rá mint önmaga…
Képzeld Pizsi Laczkó a Pohárka munkaügyi tárgyalásán megmagyarázni akarta azt ,hogy egy bizonyos ügyben 11 hónap elteltével miért tett szögesen más tanú vallomást. Ez tök normális olyan tanú vallomást teszek magas rendőri múltamat előtte hangoztatva amilyen a cég érdekében áll. A rendőrségen és a bíróságan teljesen mást mond amikor meg kérdőre van érte vonva gyerekes hazugságokkal mosakodik…Annak idején még nem értett a rendszerhez és a rendőrségi tanú vallomását csak elmondás alapján tette. Vicc Pizsi Laczkó ex-rendőrként elismeri ,hogy egy tanú vallomást csak elmondás alapján tette. Normális ez????
Aztán csodálkozunk ,hogy őt csak dróton rángatja Takács közben mellette a mai napig szedi zsebre Bongyorral az ellenőreiket…És egy ilyen ember vezető,a saját hazugságaiba dől bele.

Nincsenek megjegyzések: