2009. április 16., csütörtök

Fegyelmik....

Ki hitte volna akkor még ezt amikor Laczkó János a Magyar Népköztársaság rendjére vigyázott ifjú rendőrként. A diagonál gumis,króm dísztárcsás 1200-es Ladával,hogy Nyugdíjas Rendőrként Cuccos és Sancitól pénzt kap zsebre az elnéző magatartásáért.


Járőröző büszke Rendőrként védte a dolgozó népet,és az alkotmányos államrendet…..



FEGYLEMIT KAPOTT KÉT PARKOLÓŐR…


Azért kapták mert nem viselték a láthatósági mellényüket.
Cuccos nem volt köztük. Felháborító weblapunk közzéteszi ország világ előtt,hogy Cuccos láthatósági mellény nélkül dolgozik nem kap érte semmit. Holott Laczkó a láthatósági mellény nem viselése esetén azonnali fegyelmit ígért be az ellenőröknek szigorúan.
Ennek ellenére Cuccos nem a többiek viszont kaptak ezért fegyelmit. Tehát ebből is látszik Lackó János Ellenőrzési Csoportvezető eltusolta Cuccos ügyét. Mert ha másnak sem adott volna ezért fegyelmit úgy még érthető lenne a dolog. De az,hogy Cuccos nem más viszont ezért fegyelmit kap egyszerűen felháborító. Teljesen egyértelmű ez után,hogy Laczkó János
erős érdekkapcsolatban áll Cuccossal és Sancival magyarán egyértelműen tejelnek neki zsebre. Ezért ilyen elnéző velük szemben,mert anyagilag és megéri neki védeni őket.

LACZKÓ ÚR NAGYON KILÓG MÁR A LÓLÁB…..SZEXUÁLIS KAPCSOLATOT IS LÉTESÍT CUCCOSSAL ÉS SANCIVAL EZÉRT SZERELMES ENNYIRE BELÉJÜK???
HOGY NEKIK MINDENT SZABAD????

Nincsenek megjegyzések: