2009. április 21., kedd

A STOP MAGYAROSZÁG LEGNAGYOBB INTERNETES HÍRPORTÁLJA,MEGOLDOTTA A REJTÉLYT….. SANCI ÉS CUCCOS REJTÉLYÉT….




A STOP MAGYAROSZÁG LEGNAGYOBB INTERNETES HÍRPORTÁLJA,MEGOLDOTTA A REJTÉLYT…..
SANCI ÉS CUCCOS REJTÉLYÉT….

ÍME:

Megoldottuk a rejtélyt! Hogyan élhetnek 80 ezerből királyi módon?
2009. április 19. 20:03 | Forrás: STOP


Megdöbbentő irat került a STOP birtokába! Néhány napja kiderült, hogy az APEH vizsgálja a korrupciós ügybe keveredett parkolóőrök vagyongyarapodását. Egyikük, S. Gergely a televízióban nyilatkozva visszautasította, hogy nevét összefüggésbe hozták a zsebre bírságolási botránnyal. A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-nél ellene lefolytatott fegyelmi vizsgálat jegyzőkönyve azonban másról tanúskodik.



Tudják, mi történik egy parkolóőrrel, akit korrupción érnek a BÖP Kft.-nél? Semmi! Egy szerkesztőségünkbe eljuttatott dokumentum szerint a cég egyik jelenleg is szolgálatot teljesítő parkolóőre 2007. augusztus 17-én csak figyelmeztetésben részesült, miután egy XIII. kerületi virágboltos autóját egy teljes napig nem pótdíjazta meg. Azt az őt ellenőrző személy nem látta ugyan, hogy bemegy az üzletbe pénzért, de mindenképpen korrupció gyanús, hogy a környező, nem üzletekhez tartozó autókat viszont ellenőrizte, és akinél szükséges volt, azokat "megpótdíjazta".

"Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy azt a főellenőrt, aki S. Gergelyt korrupción kapta, már elküldték a cégtől, de S. még mindig ott van. És így van még ez néhány emberrel, akik még mostanában is nagyon jól keresnek" - mondta a STOPnak az egyik ex-parkolóőr, és hozzátette, többek között a zsebre dolgozó parkolóőrök miatt lett 2 év alatt 160 millió forinttal kevesebb a BÖP Kft. bevétele. Arról azonban semmit sem árult el, hogy még milyen okok játszhatnak szerepet a parkolási cég zuhanórepülésében.

A felröppent hírek szerint a cég 160 milliós bevételkiesése mellett néhányan 80 ezer forintos fizetésből királyi módon élnek. Többen költöztek családi házba, vásároltak új autót, úgy, hogy annak törlesztő részlete tesz ki annyit, mint havi bejelentett jövedelme. Talán ezért is indított nyomozást az APEH is a parkolási botrányban érintett személyek ellen, akikről ha bebizonyosodik, hogy illegális tevékenységükből gazdagodtak meg, súlyos büntetés várhat.

A jegyzőkönyvben említett S. Gergely a TV2 riportjában utasította vissza a vele szemben felhozott gyanúsítást, miszerint köze lenne a korrupcióhoz, amiről egyébként neki nincs is tudomása. Ez már csak azért is meglepő, mert a dokumentum tanúsága szerint ő éppen a korrupció miatt részesült figyelmeztetésben.




NO COMMENT……

Rusznák hazudik,Takács hazudik,Sanci hazudik a médiának mindezt egy napon teszik mind hárman. Ők a három tenor a hazugság gyárosok. …A három szemétláda…..


Link:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=480749

Nincsenek megjegyzések: