2009. július 16., csütörtök

Amikor még volt igazi területi ellenőrzés.

Tőle sem félt senki a Visegrádi 18-nál.

Amikor még volt igazi területi ellenőrzés.


A területi ellenőr feladata,hogy ellenőrizze a parkoló ellenőrök munkáját.
Tehát ha díj fizetés nélküli autókat talál a munkaterületen oda rendelheti a parkolóőrt és meg pótdíjaztatja azokat. Ha ez egy adott parkolóőrnél sokszor és gyakran fordul elő a fegyelmit adat neki. Ha még ezek után is tapasztalja a sok nem fizető autót akkor kirúgatja az adott őrt.
Ha nyilván való korrupciós helyzetet tapasztal azonnal a központba kíséri és az elbocsátására tesz javaslatot a súlyos munkaköri kötelesség megszegése miatt.

Nem úgy mint ma van ha a területi ellenőr nem ütet ki egy csókost akkor azt le lehet zsebre szedni és a területi ellenőrzés abból áll,hogy bohóckodva csak egyes embereket kísérgetnek ellenőrizgetnek. A „fönököket” mint Cuccost és Sancit szinte soha vagy csak néha alibiből.
És arról nem is beszélve a parkoló ellenőri riadóláncnak köszönhetően mindig tudják,hogy hol vannak a területi ellenőrök. Egy ellenőrnek magától kell kiütnie a díjfizetés nélkül parkoló autókat nem csak területi ellenőri utasításra. Manapság ez úgy működik ha van egy ismert zsebre fizető autó és azt csak akkor ütik ki ha a területi ellenőr ott van egyébként nem.
Tehát az adott ellenőr azt a kocsit magától sohasem ütné ki holott jól tudja mindenki,hogy sohasem fizet parkolási díjat az adott autó. Régen ez úgy működött kiment a területi ellenőr megnézte,hogy az adott autó ki van-e ütve ha nem volt az ott dolgozó parkoló ellenőrt azonnal felellőségre vonatta. Manapság nem érdekes a területi ellenőrzésnél kinél hány nem fizető autót találnak. Régen ha valakinél találtak igazolhatóan 20-30 nem fizető autót akkor az adott ellenőrt felelőségre vonták egyből. Ha többször is előfordult ez nála sorozatosan akkor kirúgták mert vagy nagyon korrupt vagy egyszerűen béna és alkalmatlan erre a munkavégzésre.

Bár annyit mindenki értsen meg ma Laczkóéknak nem is érdekük a hatékony ellenőrzés.
Rusznák a sikkasztásait a korrupcióra fogja,Laczkó,Takács,Moldvai meg az ellenőröktől kizsarolt pénzből tömik a zsebeiket.



Igen az úr elég korrupció gyanúsan viselkedett de ekkor még működött a hatékony területi ellenőrzés:(Azonnali bekísérés lett a vége. Nem úgy mint ma ejnye-bejnye menj vissza és azért üsd ki.) Itt ha valakit kihagyott autókon nyakon csíptek máris kibaszták……Nem úgy mint ma….Ha fizetsz zsebre a fejeseknek mindent megúszol…



Ni ni a Duka elleni per egyik tanúja korrupciós helyzetben és ketten együtt mennek a másik ellenőrrel.(Még jó,hogy Renkó esküdözött a bíróság előtt,hogy ő sohasem hagyta el a munkaterületét és ő nem korrupt. Hát ez a videó pont az ellenkezőjét bizonyítja. Tehát Renkó hamisan tanúskodott.!!!!!

Nincsenek megjegyzések: