2009. július 7., kedd

Megdöbentő dokumentumot kaptunk!!!!!!!!!!






A dokumentum Duka József munkaügyi keresetére küldött ellenkeresete a Böp Kft-nek a Munkaügyi bíróságra.


A ellenkeresetben a cég 3 oldalon keresztül részletesen leírja, hogy Duka milyen súlyosan megsértette a cég szabályzatát azzal, hogy bement 3 üzletbe és kihagyott ellenőrzés nélkül állítólag több autót. A cégnek egy ilyen súlyos munkaköri leírás sértés esetén nem volt más választása csak az ,hogy azonnal rendkívüli felmondással a cég részéről Duka Józsefet mérlegelés nélkül eltávolítja. Illetve Duka ezzel a viselkedésével lejáratta a cég jó hírnevét.
Nos érdekes Dukáról készült állítólagos videó nem került ki a médiához és sehova máshová maximum 4-5 ember látta tehát nem tudni ki előtt járatta le ezzel a céget.
Viszont Dukával ellentétben Cuccost és Sancit egy ország láthatta élőben ki-be járkálni az üzletekbe és autókat kihagyni ha valaki akkor ők igazán lejáratták a céget.
Amikor az a büdös kommunisták kurvája a Őr Mari ezt a keresetet leírta még biztos nem gondolta ,hogy mekkora szemét hazugságokat írt le. Vagy esetleg most azzal kiegészíthetné ,hogy ezek csak Dukára és A.Robert-re voltak érvényesek.
Az a hülye kurva Mari írja bele az új keresetébe ,hogy a munkaköri leírást nem egyformán jogosult a cég a dolgozóival szemben alkalmazni.
Aki benne van a vezetőknek zsebre fizető bandában arra a munkaköri leírás nem érvényes.

Nincsenek megjegyzések: