2009. július 16., csütörtök

PANASZ LEVÉL:

PANASZ!!!!


Kaptunk egy levelet egy panaszos ellenőrtől. A nevét STB nem tudunk,de nem is érdekel minket.
A levelében a következő állt:

„2009.julius.14,15 horror hőség a munkaterületeken az utcán.
Semmiféle hűsítőt nem kapunk,csak akkor van hűsítőnk ha veszünk a saját pénzünkön.
Szemétség,hogy még a legnagyobb hőségben sem kapunk a törvény által a munkaadó számára előírt kötelezően biztosítandó hűsítőt.
A másik szemétség,hogy a régi 13.kerületi ügyfélszolgálati irodába legalább WC-re bemehettünk az új 44 milliósba már nem. Tilos számunkra még a közelébe is menni.
Tehát az új csilli-villi ügyfélszolgálati irodában a csöves zöld ruhás parkolóőrök már nem kívánatos személyek. Az irodai uraknak és Rusznák új irodájának a lát képét egy parkoló ellenőr ne rontsa el.
Szemét mocskok.

Ami nem változott viszont Moldvai Józsi minden pénteken ugyanúgy begyűjti a pénzt tőlünk zsebre. Annyi változott,hogy már nem a kocsmában teszi azt hanem a parkolóőrök öltözőjében. Mert állítólag a rendőrök tudták melyik kocsmában és mikor gyűjtött és szóltak Laczkónak ne ott gyűjtsék a pénzt mert mindenki látja.”


Kedves névtelen mit vársz te ezektől ti csak feláldozható parasztok vagytok a Böp Kft sakk tábláján. Laczkó is csak egy négyszemközt mindent megígérő köcsög Dabasi jellemtelen paraszt állat, aztán szarik a fejetekre. Ugyan olyan mint Takács csak ő még ráadásul büdös is.
Laczkónak ahelyett,hogy a BRFK-ra jár át illegálisan adatokat kikérni inkább védőitalt szerezne az embereinek.

Amúgy srácok mit vártok Laczkotól egy suttyó,buta,bunkó,büdös,vidéki paraszt állat,egykori Kádárista rendőr. Kikből lett utcai rendőr a Kádár korszakban???? Hát a legbutább vidéki taplokból…..És Laczkó is pont ilyen.

Nincsenek megjegyzések: