2009. július 13., hétfő

A PARKOLÓ MAFFIA PONTOS FELÉPITÉSE:

Itt mindenkinek megvan az előre beosztott szerepe...Szörnyű,hogy a BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYA is csak egy láncszem a gépezetben.


Így épül fel a Parkoló maffia.

Szép szinte mindenki benne van vagy közvetve, vagy közvetlenül.
Ami megdöbbentő 2009-ben Magyarországon az az ,hogy a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya is mélyen érintett a Parkolási maffiában és annak gondtalan működésében.
Ahogy bemegy hozzájuk valaki tanú vallomást tenni azt azonnal küldik át Laczkónak az egykori kollégájuknak az iratokat ,ki mit mondott. Mondjuk azt hozzá tesszük nem hisszük ,hogy ezt ingyen tennék az évi 200 milliós korrupcióba a BRFK is belefér.
A rendszer úgy épül fel,hogy 35 aktív parkolóőrből Kb:25 fő fizet zsebre naponta a Takács által koordinált vezetőségnek.
10 fő úgy nevezett elit alakulat de az eliten belül is van elit ők Cuccos,Sanci,Kispartí nekik mindent szabad semmiféle büntetést nem kapnak érte. Az eliten belül van még 7 ember a régi nagy ütők PL:Renkó a többieket nem kívánjuk megnevezni de aki ott dolgozik a cégnél nagy valószínűség szerint tudja kikről van szó. Nos ez a 10 fős elit alakulat kapja mindig a legjobb pályákat alibiből néha,néha egyszer két hétben mennek a Nyugatiba is dolgozni.
15 fő bugyuta régiekből és újonnan beszervezett újakból áll, ők visznek mindent vegyesen de azért figyelnek rájuk is,hogy jól keressenek.
10 fő aki nincs beszervezve 2-3 régi akiket nem mertek beszervezni mert félnek tőlük,de elbocsátani sem merik őket mert túl sokat tudnak. Illetve 5-7 abszolút újonc akik még csak betanulnak a Kőrútakon. Róluk később eldöntik ki a megbízható beszervezhető és ki nem.
Aki nem beszervezhető attól a próba ideje lejárta előtt mondva csinált ürüggyel úgy is meg válnak. Mint pl:A.Robitól is.
A beszervezéseket Takács irányítja a háttérből. A kivitelezés békés módja Moldvai Józsefé megpróbálja az újakat szépen rábeszélni nekik így jobb lesz ha fizetnek felfelé. Ha a szép szó nem használ akkor jönnek a durva beszervezők főleg Cuccos de Sanci is ott van benne.
Cuccos megfenyíti az adott illetőt vagy fizet Takácséknak vagy kirúgják. Általában az új ellenőrök akik ráéreztek a pénz ízére kötélnek is állnak vagy Moldvainak vagy Cuccosnak.
Cuccos nem egyszer hangoztatta az öltözőben ő itt a főnök. Ha egy régi kollégája egy újnak vele ellentétes utasítást mer adni akkor Cuccos balhézik és ordibál a régi kollégájával is. Nem egyszer előfordult már ez. A területi ellenőrzés is csak alibi színjáték a régi ellenőrők plána az elit,ahogy a területi ellenőrök kilépnek a területre már is informálva vannak Takácstól vagy Moldvaitól. Cuccossal általában Takács szokott forró dróton lenni mindenről tájékoztatják egymást szinte össze vannak nőve. Cuccos az ellenőrzésen bármit eltud érni oda megy ahová akarja és azt csinál amit akar. A HÍR TV zsebezős videója után kijelentette az öltözőben mást ezért biztos kirúgnának ,de hát itt ő a főnök tehát őt ezért nem rúgják ki, és Dukáéknak teljesen fölösleges róla zsebre dolgozós ,üzletekbe ki-be járós videókat csinálni őt mindent megúszik neki ezt is szabad.
A mai napig Takács irányít mindent a háttérből az lesz amit ő akar és bármit meg tud tenni cégen belül is. Laczkó a tenyeréből eszik egy bábu nem több…Az ellenőrzési csoportot a mai napig Takács Sándor vezeti még ha formálisan csak ellenőrzési csoport vezető helyettes is.
Bár ez a helyettesi pozíció még sohasem létezett a cégnél Takács előtt.
Rusznáknak megéri a korrupció ő is részesül a korrupciós pénzből illetve az egyéb disznóságai miatt a cégből hiányzó pénzt a korrupcióra fogja. Mint a legutóbbi 14 milliós tervű iroda felújítás is véletlenül 44 millióba került. A fent maradó 30 milliót meg egyszerűen el sikkasztotta és szét osztotta a párt társai között.

Tehát a Böp Kft-nél lévő korrupció mindenkinek jó a cégnél és busásan meg is éri nekik….
Még fut belőle a BRFK GAZDASÁGVÉDELMI FŐOSZTÁLYNAK is belőle ,hogy a vesztegetési ügyet eltitkolják ,jegeljék ne csináljanak semmit belőle.


Amúgy vicces ,hogy a lenti videón a korrupciós helyzetnél a film készítője első helyen a parkolóőrökre asszociál a korrupció szó hallatán.



És a végeredmény:


A rendőrség nyomozás a HÍR TV szerint egy éve nem halad a fent leírtak szerintünk választ adnak nem haladás okára. Mert kenik ,lefizetik őket Laczkó János egykor kollégájuk által. Illetve a videón Rusznák kivizsgálást és feljelentést ígért ,ami nem történt meg. Tehát se feljelentés ,se kivizsgálás Rusznák egyértelműen hazudott és bűn pártolva védi a parkoló maffiát. De érdekében áll mert a Parkoló maffiával fedezi a saját egyértelmű sikkasztásait.

Itt a csúcs Rusznák már a rendőrség nevében is nyilatkozik.
NO COMMENT.
Ennyire jóban vannak ezek szerint:



Azt azért tegyük hozzá a Böp Kft és Rendőrség azért nem tudott az ügyben eredményt elérni mert nem is akart,mert ez a közös érdekük ebben a nagy közös bizniszben.

Nincsenek megjegyzések: