2009. július 20., hétfő

Duka győzelmét a világban sok felé ünnepelték.



Duka győzelmét a világban sok felé ünnepelték.

Ezt a győzelmet az elnyomásban élők a saját győzelmüknek is tekintik világ szerte.
Az agresszív kommunista diktatúra ami a Böp Kft-nél van egyszer végre kapott egy pofont hivatalos helyről is.
A Böp Kft-nél a munka nem szakmai hanem párt hűségi alapon működik nem az az érdekes ki mit tud és milyen szaki ,hanem az ,hogy mennyire hű a párthoz és mennyire tud segget nyalni és részt venni Rusznák nem ki sikkasztási ügyeiben hűségesen.
Az egész cégnél a megfélemlítés és az agresszív terror uralkodik nem kis rossz indulattal és irigységgel besúgásokkal fűszerezve.
Rusznáknál nem is a munka teljesítmény az első hanem a seggnyalási képesség iránta és a hűség hozzá,ha valaki rendelkezik ezekkel a képességekkel még sokra is viheti a Böp Kft-nél.
Mint például Takács Sándor is ilyen a őt segítő és őt a helyére ültető kollégáit vagy azok rokonait sorba rugdosta ki szemrebbenés nélkül. De ráfog ő még erre fizetni. Mert azokat rúgatta ki akik tudnak róla minden piszkos ügyét. A végtelenségig Laczkó János sem fogja tudni a rendőrség felé védeni őt. Vannak olyan hatóságok amelyek magasabb rangúak mint a rendőrség ,és akiket kurvára nem érdekel ki és mi volt Laczkó János annak idején, vagy pedig annyiban ,hogy ennek megfelelően fog súlyosabb büntetést kapni ő és az őt informáló rendőr barátai.


Nincsenek megjegyzések: