2009. július 2., csütörtök

Dynamó kiborul:.Menekülnek a a patkányok


Cuccost és Sancit megint ide dúgta el Laczkó:

Hello!

Immáron sokadszor.

A legfontosabb a HÍR TV-ben Rusznák belső vizsgálatot és rendőrségi feljelentést ígért az ügyben. Nos ez egy nagy blöff volt nincs belső vizsgálat és nem jelentett fel senkit nincs feljelentés. Azért nincs feljelentés mert Cuccost és Sancit nem jelentheti fel mert köpnének ellenük ha kiderülne,hogy ők vannak a videón és meg gyanúsítanák őket.
Laczkó János is kap a heti pénzből zsebre ez is biztos sőt őszintén szólva én is fizetek nekik
Nap mint nap csak az a szemétség,hogy most már éhesek nagyon olyan pályáról is kell tejelnem ahol nem keresek vagy csak minimálisat. Egy Nyugatiból és egy fél körútról nem fogok fizetni ezt nem értik meg általány van és kész ez a válaszuk majd megkeresed máshól a nullás napra való pénzt mondják. Annyi változott,hogy Cuccos is keményen elkezdett zsarolni minket a fizetésért amióta a HÍR TV-s balhét elnézték neki azóta nagy a pofája. Ja és le menekültek a számukra veszélyes 13.kerületből a belső 9 kerületbe 901,902,903,904-re. Amúgy most ezek a legjobban jövedelmező pályák már vagy egy hónapja területi ellenőr ezekre a pályákra be sem tette a lábát.

Tehát összefoglalva:
NINCS FELJENTÉS ISMERETLEN TETTES ELLEN.
NINCS BELSŐ VIZSGÁLAT SEM.
KAMU BLÖFF VOLT AZ EGÉSZ.VÉGÜL IS KI KÉRI SZÁMON RUSZNÁKOT HA HAZUDIK A SAJTÓNAK.!!!!!

A BRFK-N meg azért nem történik semmi mert Laczkó János is itt dolgozott és mindent el tud intézni. Csak egy telefon egy boríték és már is nincs ügy,vagy alszik az ügy ennyi.


Nincsenek megjegyzések: