2011. november 17., csütörtök

Laczkó kiszűrte Takácsot 2008-július.10-én-









Érdekes 2008.július.10-én a BRFK tett tanúvallomásában Laczkó terheli Takácsot a tanúvallomásában. Konkrétan azzal,hogy „megingott a bizalma” Takáccsal szemben mert a tudtán kívül variál a munka beosztássokkal konkrétan úgy,hogy bizonyos embereket ír be állandóan a legjobban zsebre fizető pályákra.
De Laczkó a tanúvallomása megtétele után Takáccsal semmit nem tett nem rúgta ki nem kapott semmi büntetést még több mint 1.5 évig együtt dolgozott Laczkóval.
A képlet teljesen egyszerű volt a média is ezzel volt tele Takács úgy írta a munka beosztásokat,hogy a neki zsebre fizető banda tagjait tette a legjobban jövedelmező helyekre.
Laczkó ezt tapasztalja is,hogy őt megkerülve Takács tényleg bizonyos embereket ír a legjobban jövedelmező helyekre de ennek ellenére Takácsnak mégsem esik a Böp Kft felől semmi bántódása.

Bár Laczkó előtt lebukik ez teljesen egyértelmű szankcióban nem részesül.
Holott másokat egy kis hibáért is azonnal kirúgnak a cégtől.

Illetve Laczkó amikor a céghez jött,hogy előadta ő milyen nagy rendőr volt a szervezett bűnözésnél dolgozott nagy ember és pszihológiai ismeretekkel bír és éveken át a korrupció ellenharcolt és kifogja szűrni akik nem ide valók és majd kirúgja azokat.

Érdekes 2008.júliusi BRFK-s tanúvallomása alapján „kiszűrte” Takácsot de ennek ellenére 1.5 évig mégis együtt dolgozott vele békében!!!!


Takácsra Laczkó szigorú beiktatási beszédében tett ígéretei nem vonatkoztak.
Ha valakiben a Böpnél Laczkó szavaival élve megingott a bizalom azt azonnal kirúgták.
Takáccsal érdekes módon valamiért vagy valamennyiért nem tettek így a vele szemben megingott bizalom ellenére sem. Ő kivétel volt.

Teljesen egyértelmű Laczkó is kapott a pénzből azért nem baszogatta Takácsot!!!!!!

Eddig amit itt megírtunk minden bejött!!!!!

Laczkó is szépen kapott a parkolómaffia által begyűjtött pénzekből ezért nem bántotta Takácsot…

Nincsenek megjegyzések: