2011. november 17., csütörtök

Telefonlehhallgatásokból egyértelműen kiderül,hogy Eisenschreiber András is benne volt a Parkolómaffiában.











Mi korábban megírtuk,.hogy Eisenschreiber András is benne volt a Böpös parkoló maffiában de ezzel nem foglalkozott senki.
Sőt Eisenschreiber András-t még át is vették a Sima Út Kft-hez területi ellenőrnek kiválasztottan.
A Böp egykori négy területi ellenőréből csak kettőt vettek át természetesen Eisenschreiber András is benne volt a kettőben.
Mi korábban is megírtuk ez hiba és ebből botrány lesz,de akkor sem hallgatott ránk senki.
Hát most kikerült a gyanúsítási jegyzőkönyvek a rendőrségről és az ezekben megtalálható parkolóőri telefon lehallgatások anyagából teljesen egyértelműen kiderül,hogy Eisenschreiber András részt vett aktívan a parkoló maffiában.

Cuccostól 24 szál májast kap ajándékba……Vajon miért???

Cuccos közli nem lenne jó ha egy boltból kijövet Eisenschreiber Andrásék meglátnák őt,mert akkor „más lenne a tárgyalási alap velük.” Mi tárgyalni valója lenne egy korrupción megbukó parkolóőrnek egy tőt elkapó területi ellenőrrel.????

Cuccos:Andrásék tökéletesen vágják miről van szó………

Gyík: András a Rakparton van nem tudja mit fog csinálni de a legújabb srác a IX.be megy…..Milyen közlékeny volt Eisenschreiber András!!!!!!!Ellenőrzéssel kapcsolatos infókkal kapcsolatban.

Gabi:András nálam járt kint nem csinált semmit nem foglalkozott semmivel…..Vajon miért???

Juli: Eisenschreiber András felhívja őt,hogy kevés pótdíjat állított ki eddig menjen-e neki segíteni kérdi tőle.Erre a válasz nem kell……Vicces mióta mondja meg egy parkolóőr egy területi ellenőrnek mit csináljon,és mióta kérdezi meg egy területi ellenőr egy parkolóőrt,hogy menjen-e hozzá???

Végezetül Sanci vallomása a sitten a biró előtt a területi ellenőrei vonatkozásában kik voltak azok amikor őt elkapták a rendőrök.


A fenti telefonlehallgatási anyagokból részletesen kiderül,hogy Eisenschreiber András maximálisan részt vett a Böpös parkoló maffiában közreműködésével!!!!!

Sima Út Kft-hez úgy került tudomásunk szerint felvételre,hogy azt még Rusznák Imre MSZP-s vonalon intézte el neki a kis kedvencét vegyék át oda.
Csak a kis kedvence nyakig benne volt a Böpös parkoló maffiában.

Vicces,hogy a Sima Út Kft a korrupció mentességet hirdető patyolat tiszta önkormányzati parkolócégként állítja be magát,közben egy volt vezető Böpös parkoló maffiózó dolgozik náluk.


Királyi maffiózó karriert csinált a Böp és most a Sima Út Kft-nél egy büdös,buta vidéki paraszt Eisenschreiber András személyében!!!!!

Nincsenek megjegyzések: