2011. november 3., csütörtök

Ünnepel a legnagyobb komcsi.




Ezt nyilatkozta:

„Manapság nem az ésszerűség számít, hanem a "csak azért is az lesz, amit mondunk" logikája - emelte ki a XIII. kerület első embere. Felhívta a figyelmet: rendszeressé vált, hogy nemcsak napokon, hanem órákon belül kiderül, hogy amiről korábban beszéltek a hatalomgyakorlók, az nem akkor, nem úgy és nem annyi lesz, mint ahogy mondták. Ilyen körülmények között pedig nem csoda, hogy általánossá lesz a bizonytalanság.

- Meggyőződésem, hogy az egymásra hallgatásból és az együttműködési kényszerből egy valódi összefogás születhet, amely megakadályozza, hogy bármelyik oldal szupersztárja elhitesse velünk a szimulált demokráciát - emelte ki a polgármester. Végül hangsúlyozta: nem a népnek kell felmondania a leckét a hatalom előtt, hanem a hatalomnak kell elszámolni a nép előtt - így lehet '56 üzenetét ma is érvényesíteni.”


Vicces ezek a szavak Tóth szájából aki III/III-as tartótisztként az elnyomó kommunista rezsimet szolgálta év tizedeken át a Kádár korszakban.
Emberekről jelentéseket készítetett és továbbította az azt a BM III-as csoportfőnökségének.

„szimulált demokráciáról” beszél közben egy olyan rezsimet szolgált ős is évtizedeken át ami azt tartott fent.
Na meg eleve egy hithű kommunista mint Tóth akinek 56 nem is forradalom az ő lelkében ez még mindig ellenforradalom mit dumál itt…

Vicces azok a kommunisták ünneplik az 56-os forradalmat Tóth személyében akik leverték azt!!!!!


http://www.budapest13.hu/hirek/20111021/oktober-23-a-alkalmabol-volt-unnepseg-a-beke-teren

Nincsenek megjegyzések: