2009. június 10., szerda

CUCCOS A FŐNÖK!!!!



KOVÁCS CSABA „CUCCOS” a főnök.



Ő az ellenőrzési csoport nem hivatalos főnöke. Az által,hogy zsebre fizet Takácsnak és Laczkónak ő mondja meg,hogy mi lesz a jövőben. Ő dönt személyek elbocsátásáról és felvételéről. A saját ismerőseivel rakta tele az ellenőrzési csoport parkoló őreit akik a vezetőségnek zsebre tejelnek utána és ő irányítja a dolgokat. Cuccos mondja meg a másnap beosztásokat,ő maga a kőrutakra például sohasem kerül néha alibiből havonta egyszer ki megy a nyugati pályaudvarra dolgozni és ennyi. Neki mindent szabad ő mindent megúszik.
Nem kell nagyon mellényt viselnie nyugodtan kihagyhat ismert zsebre fizető autókat neki nem esik bántódása semmiért sem. Őt a területi ellenőrők is csak alibiből elég lazán ellenőrzik. Amikor Cuccos viszi a Csarnok teret akkor pont éppen nem mennek oda a területi ellenőrök. Érdekes előtte és utána pedig más kollégánál mindennap ott vannak csak pont épp amikor Cuccos van ott akkor nem mennek ki oda pont aznap. Közben nyugodtan irányíthatja a kis hálózatát bent a cégnél büntetlenül. Ebben maximálisan partner neki Takács,Laczkó és Moldvai.
De mindenki tudja,hogy Takács és Cuccos irányít mindent a háttérből. Az egész korrupciós hálózatot a beosztásokat az elbocsátásokat a felvételeket szóval mindent. Laczkó csak egy balek bábu aki maximálisan együttműködik velük.

Cuccos nagyon magas lovon van…!!!
De ahogy a közmondás tartja minél magasabban van valaki annál nagyobbat lehet onnan esni!!!

Nincsenek megjegyzések: