2009. június 19., péntek

VÉLEMÉNYEK A CÉGNÉL AZ ÜGYRŐL:










Tisztelt parkoló társaság.


Azzal,hogy Cuccosék megússzák ezt a balhét önmagukat és az egész szabályzatukat,munkaköri leírásukat köpik szemen és tanúbizonyságot adnak arról,hogy a saját maguk által felállított szabályzatra még maguk is nagy ívben fütyülnek.
Nem egyformán járnak el súlyos ügyekben emberekkel. Amit nem szabad egy egyszerű ellenőrnek PL:Üzletekbe bemenni mellény nélkül,autókat kihagyni ellenőrzés nélkül,dohányozni ellenőrzés közben….Azt másnak szabad.
Rusznák Imre azt mondta a TV-ben mindenhol nagyon szigorú szabályzatuk van,csak épp azt nem tette hozzá,hogy ez nem minden parkolóőrre egyformán érvényes.
Sorba rúgják ki az embereket mert kihagy autót ellenőrzés nélkül,mellény nélkül járkál stb…Így is lenne ez rendjén. De amikor a két prominens banda főnök egyszerre megszeg egyszerre 3-4 olyan szabályt amiért azonnal ki lehetne rúgni őket azonnal elnézők lesznek,már nem olyan szigorúak rájuk nézve a szabályok. De a Fazékkal azonnal következetesek tudtak lenni mellény nem viselésért azonnal megkapta a fegyelmiét.
Sancin sem volt mellény amikor zsebezni ment a Metropolitanhoz ő nem kap fegyelmit???Már csak a mellény nem viseléséért is,a munkaterület engedély nélküli elhagyásáról súlyos korrupció gyanús helyzetről már nem is beszélve.
Azért érdekes Cuccos végig szedi zsebre a Váci utat és semmit nem kap érte. Pizsama egy üzletbe ment be a Váci úton annak idején őt azonnal rendkívüli felmondással kirúgták.
Egyáltalán,hogy lehet két ellenőrrel ilyen durván szabályokat munkaköri leírásokt semmibe véve kivételezni????
De így is jó Duka vetítse le Laczkó és Takács előtt a munkaügyi bíróságon a Cuccos féle videót és kérdezze meg akkor őket ezzel az emberrel mi lett????Miért nem rúgták ki????
Duka három boltba ment be állítólag azért határozottan szigorúan rendkívüli felmondással kirúgták. Cuccos bemegy két boltba és kihagy 3-4 autót ellenőrzés nélkül és őt nem rúgják ki szigorúan szabályokat betartva rendkívüli felmondással azonnal határozottan.
Tehát Duka nem mehet be a boltokba mert szabály ellenes, Cuccos nyugodtan bemehet az nem szabály ellenes. Mert ha Cuccos ugyanazt követi el amiért Dukát kirúgták azonnal a cégtől az nem számít rá nem vonatkoznak a szabályok neki elnézik azt…Mi ez ha nem diszkrimináció??? Úgyhogy munkaügyi per a Duka ellen a cégnek így biztos Bukta…
Két hete A.Robertet Takácsék elkapták és azonnal kirúgták mert állítólag ellenőrzés nélkül kihagyott egy autót. Tehát amit két hete A.Robertnek nem volt szabad azt most Cuccosnak és Sancinak szabad.
Aztán majd most jön a kamu vizsgálat megint. Előre borítékolhatjuk megint nem lesz korrupció a cégnél..A rendőrségi vizsgálatot meg majd Laczkó elsimítja….Hogy mondta a Pohárka tárgyalásán időpontot kért a rendőrségre….
Laczkó János úgy jár a rendőrségre mint más a fodrászhoz időpontra bejelentkezve az ismerőseihez. Lehet,hogy a korrupciót nem bizonyítják a videók,de mi lesz a cég szabályaival és a munka köri leírással.
Ha legközelebb valakit elkapnak,hogy bemegy egy boltba és ezért kirúgják akkor mit mondanak neki ez tilos csak Cuccoséknak szabad. A munkaköri leírásba foglalják bele a munkaköri vétségek szankcionálásánál,hogy azok Sancira és Cuccosra nem vonatkoznak amúgy mindenki másra érvényesek.
A BÖP KFT-né alapvetően az a baj,hogy jellemtelen szarháziak vezetik a céget és az ellenőrzési csoportot.

Nincsenek megjegyzések: