2009. június 2., kedd

Miért jó Rusznák Imrének ha korrupció van a Böp Kft.-nél.





Nos a válasz egyszerű azért mert a korrupcióra fogva tudja a saját sikkasztásait, lopásait, beszerzési csalásait eltusolni. Minden a korrupció miatt van!!!!!
Nos 500 millió hiányzik a cégből és Rusznák szavaival élve 100 és 200 millió megy egy a cégből a parkolóőrök korrupciója miatt. Egyszerű számítással is 500-200=300 tehát ha még Rusznák állítása a 200 millió igaz is még akkor is hiányzik 300 millió amivel nem tud elszámolni.
Rusznák Imrének esze ágában sincs megszüntetni a korrupciót csak látszat intézkedéseket hoz ellene alibiből, mert neki az jó ha korrupció van. Mi lenne ha nem lenne korrupció akkor mit mondana hová tűnt az 500 millió forint a cégből. Így egyszerűen elintézi a dolgot a korrupció és a parkolóellenőrök miatt van minden és ennyi.
De mindenki tudja ez nem így Rusznák lopja el a nagy pénzt és egy pár szerencsétlenre akarja az egészet ráverni ahogy ez már a kommunistáknál lenni szokott.
Rusznák Imre mindenki tudja, hogy te lopod el a nagy pénzt 2010-ben ha visszajön a FIDESZ lecsukatnak téged Hunvald,Zuschlag és a többi MSZP-s tolvaj társad mellé a sleppeddel együtt..

Nincsenek megjegyzések: