2009. június 23., kedd

DYNAMO.



A cég vezetésének a munkája ennyit ér Dynamoék szerint is:

Dynamó már régen nem írt nekünk végre hallunk felőle újra.



„Hello!

Először is megdöbbentő és drámai amik most a cégnél történnek velünk.
Ezzel az új TV-s balhéval megint jól kibasztak velünk.
A XIII.ban nagy a félelem természetesen Sanci és Cuccos nem megy oda Laczkó eldugta őket a IX.kerületbe már ahogy ez lenni szokott a kedvenceivel.
Érdekes ilyen videó felvételek után nem rúgták ki Cuccosékat épp erről beszélgettem itt másokkal az öltözőben ha nem és Sancit vagy Cuccost kamerázták volna le azokat már rég kirúgták volna akik a videón szerepeltek volna. Illetve Fazék a videó felvételek alapján kapott mellény nem viselésért azonnal fegyelmit. Sanci mellény nélkül gyűjtötte a pénzt tehát alapból neki is egy fegyelmi mellény nem viseléséért. De hát ő a Sanci ő megússza.
Olvastam amit itt írtatok ezek után Duka biztos megnyeri a perét öt három boltba bemenetelért kirúgták ugyan azért pedig Cuccost nem. Duka és Cuccos között annyi a különbség ,hogy Dukát legalább a TV nem közvetítette. Ezek után tényleg ,hogy hivatkozhat a cég a munkaköri leírásra amit aláírattak vele ha az csak rá vonatkozott másra nem.
Ami groteszké teszi az egészet ezek után ha elkapnak valakit korrupció azt nem rúgják ki.
Ha engem holnap elkapnának korrupción bemennék Laczkóhoz és az arcába röhögnék ugyan nem rúghatsz ki mert azonnal beperelem a céget beviszem a bíróságra a Cuccos féle Váci úti videót és megnyerem a pert. De tényleg ezután milyen indokkal rúgnak majd ki valaki????
Megszegte a munkaköri leírást??? Vissza kérdeznék rá azt ami Sancira és Cuccosra nem vonatkozik??? Ez nem volt benne, hogy a munkaköri leírás szelektíven csak bizonyos emberekre vonatkozik és ezt egyoldalúan a cégnél döntik el kire vonatkozik és kire nem.
Szerintem a munkaköri leírás azokra nem vonatkozik akik Takácsnak és Moldvainak fizetnek ennyi ezt mindenki tudja és látja. Úgyhogy ezentúl mindenki dolgozzon zsebre úgysem lesz semmi belőle ha meg ugatnak érte akkor kérdezzünk csak vissza Sancinak és Cuccosnak szabad a TV előtt is zsebre dolgoznia akkor másnak miért nem lehet.
Ezek után Laczkónak,Rusznáknak milyen tekintélye lesz bárki előtt???
Mindig a szigorúságról és fegyelemről beszélnek utána meg ilyen ordító bűncselekményt munkaköri leírás durva megszegését ennek a két szemétládának elnézik.
Mondjuk ki egyszerűen a Böp KFT-nél nem egyenlően mérik a parkolóőrőket amit az egyiknek szabad azt a másiknak nem szabad. Nagyon következetes határozott vezetés.
Ezután ha valakit ki akarnak rúgni mit mondanak neki rád érvényes a munkaköri leírás ami másra nem. Tehát egyértelmű a kirúgás itt pofára megy nem másra. Ha Sanci vagy Cuccos az új ügyfélszolgálati irodánál Rusznákot is zsebre leszedné nekik azt is elnéznék??
Vagy ezek után senkit nem fognak kirúgni és nem érvényes a munkaköri leírás???
Amúgy bent itt az járja mindenki nyugodjon meg nem lesz semmi. A rendőrségi feljelentés hamar lezárják majd nem lesz felelős mert Laczkó régi rendőr haverjai már megígérték neki eltusolják az ügyet ne aggódjon. Illetve Rusznák újabb korrupciós vizsgálata olyan lesz mint a tavalyi egy alibi vizsgálat ott sem lesz semmi minden megy tovább. Nincs korrupció senki nem fog újra úgy nyilatkozni ,hogy tudna valamit a korrupcióról tehát akkor újra nem lesz korrupció a cégnél ez ezt bizonyítja.
Ami felháborító a TV által veszélyessé tett pályákon más normális ellenőrők vannak Sanci meg Cuccos eldugva a IX.kerületben a TV balhé után másnap már élik világukat a napi 20 ezer forintjukat háborítatlanul leszedik és ennyi.
A vezetésnek a tekintélye ezek után egyenlő egy nagy nullával itt a cégnél!!!!!!!!!!!
Kutyagumit ér a cég vezetése!!!!!
De nyugi rendőrség 30 napon belül lezárja a vizsgálatot szerintünk még Cuccost és Sancit sem fogják a videó felvételek alapján behívni. Egyszerűen nem ismerik meg őket a videó felvételek alapján és ennyi az ügy a rendőrség részéről ismeretlen tettessel 30 nap múlva lezárva. De ezek után bízzunk a magyar pártatlan rendőrségben egy régi volt kollégájuk kedvéért egy bűnügyet csak úgy puszira lezárnak majd ez előre tudható….
Aztán majd a két szemétláda miatt meg majd kamerával futkosnak az emberek utánunk az utcán. Ezt érik el azzal ,hogy most Cuccost és Sancit nem rúgják ki. Megint a normális ellenőrők lesznek megszívatva mint mindig. Amúgy Laczkó és Rusznák Cuccossal és Sancival szarban van mert mindkettőjüknek van már írásbeli fegyelmije is. Tehát még egy kamu fegyelmivel sem tudják megúszni ezt a balhét. Szerintünk azért nem rúgják ki Cuccosékat mert félnek tőlük ,hogy ha kirugnák őket akkor kinyitnák a száujukat és elmondanák mi zajlik a cégnél!!!!! Ez az elbocsátásuk ellen Laczkó és Rusznáknak a fő indoka ez tuti….”


Dynamó szerint ennyit ér a cég vezetése és a tekintélyük a beosztottaik előtt:

Nincsenek megjegyzések: