2009. június 2., kedd

Melyik parkolóőr mer kitenni egy rokkanthelyen álló rokkantkártya nélküli autóra kitenni egy 90-100 ezer forintos büntetést????

Melyik parkolóőr mer kitenni egy rokkanthelyen álló rokkantkártya nélküli autóra kitenni egy 90-100 ezer forintos büntetést????


Egyik sem mert nem hülyék mivel ők nem hivatalos személyek ezért ha valaki pofán ver egy parkolóőrt akkor maximum polgári per lesz belőle. Mert semmiféle hatósági személynek nem minősül és még közfeladatot ellátó személynek sem mert egy maszek KFT alkalmazottjai.
Tehát senki nem mert majd kitenni egy átlagfizetés értékű büntetést egy autóra sem.
Mert ők egyedül vannak egésznap azon a pályán és a megbüntetett autó megkeresi őket 100 ezer forintért már az emberek sok mindenre képesek.
A másik meg ki mer majd egy gengszter autóra rátenni egy 100 ezres büntetést a Teréz Körúti Noa étterem előtt pl…. Majd Laczkó és a rendőrség megvédi őket nagy mese miután szarrá vert az autós sokra mennek a rendőrséggel. Annak a parkolóőrnek akit egy 100 ezres büntetésért agyon vertek sokra megy a rendőrségi feljelentéssel. Még ha a rendőrségi feljelentés gyors lesz mert Laczkó az egykori rendőrségi kapcsolatain keresztül tudja manipulálni a rendőrséget mint az már korábbi ügyekből is kiderült.
Úgyhogy mindenki gondolja meg kinek mer kitenni egy 90-100 ezer forintos büntetést és, hogy mi lehet a következménye ránézve.


Laczkó János egy rokkantkártya nélküli rokkant helyen álló autó megbüntetésére 11 ellenőrt küld ki szabályos katonai farkas fog alakzatban a helyszínre. Több kevesebb sikerrel mert az autósok is készülnek rájuk az alábbi videón látható, hogy jár az egység.




Rusznák Imre végső elkeseredésében a sikkasztott pénzéből vesz egy katonai BTR-t,hogy azzal vitesse a helyszínre a megmaradt parkolóőreit egy rokkantkártya nélküli rokkant helyen álló autó megbüntetésére. De az autósok ismét készültek, rájuk az alábbi videón látható, hogy jár ez a csapat is.

Nincsenek megjegyzések: