2009. június 2., kedd

Dynamó köszönete…


Dynamó köszönete…


Jön a Június 4 Duka tárgyalása innen meg megy a két volt egykori kollégája tanúskodni ellene.
Mindenki sok sikert kíván Dukának nyerje meg a perét ezt kívánjuk neki csak minket hagyjon békén. Amúgy legszívesebben és is megfojtanám Dukát de nem tehetem és nem is akarom csak lenne már békénk itt. Mi a túróért kellett Tóthnak és Renkónak jelentkeznie tanúnak Duka ellen,ezt megint mi normális parkolóőrők fogjuk megszívni.. Nincs elég bajunk este 8-ig kint lenni. Bár azóta Tóth és Renkó a legzsírosabb 13 és 9 kerületi pályákat viszik rendületlenül területi ellenőrzés nélkül szinte. Végül is ők egyértelműen alkut kötöttek Laczkóékkal ez látszik.
Ezek az emberek Tóth és Renkó a lelküket is eladnák pénzért???
De ez sem érdekel csak az,hogy ezzel megint minket szívattak meg…
Aztán Tóth még Dynamót keresi itt az öltözőben,hogy majd ez lesz velem meg az…
Tényleg az a legfontosabb,hogy ki Dynamó nem az,hogy Cuccos és Sanci után most Tóth és Renkó is jól megszívatja a normális kollégáit. Mert a bolond Duka ezt úgysem fogja annyiban hagyni és megint olyanok szívják meg akik nem érdemlik meg….
Amúgy mit fog mondani Renkó vagy Tóth a tárgyaláson,hogy korrupt-e??
Bejárkálnak-e az üzletekbe a napi pénzekért???
Kérdésekre..
Majd azt mondják,hogy nem.
Aztán másnap ugyan úgy járkálnak ki-be a boltokba a napi pénzekért és ennyi???
Elmennek a bíróságra hazudnak egy nagyot és ennek majd nem lesz retoziója úgy gondolják.
Aztán majd megint a TV2 bekameráz valakiket,hogy bejárkálnak a boltokba ebből úgyis ez lesz.. De ha engem ezért kirúgna szétverem Dukáék fejét és az itteni barmokét is akik miatt megint ez lesz.
Lássuk be reálisan mi ellenőrök tudjuk ezt a legjobban megszívni,két ember a saját önös érdekei miatt most megint jól megszívat minket.. Tóth és Renkó előre borítékoltat megint nekünk egy nagy balhét….!!!!!!

Duka nyerd meg a pered vedd le egy vagyonra a céget sok sikert kívánunk neked…
Csak hagyj minket végre békén erre kérlek a megmaradt normális parkolóőrök nevében.
Gondoljuk Tóth és Renkó tette erre most rácáfol hidd el mi is el ítéljük amit tesznek…

Ez az idióta Laczkó is becsületbeli kérdést csinál belőle,hogy Duka nyer vagy veszít.
Nem mindegy neki nem az ellenőrzési csoport dolga a Duka bírósági ügye.
Dukát kirúgták már nincs itt ennyi Laczkónak inkább a nyugalmat és rendet kellene helyre állítani végül is azért jött nem. A bírósági ügyek az ügyvédek dolga nem. Mi van ha nyer Duka semmi,és mi van ha veszít semmi. Ez mennyiben érinti az ellenőrzési csoportot semmiben rég békén kellett volna hagynunk. Duka munkaügyi perét intézzék a jogászok.
Akkor ő sem baszogatná az ellenőrzési csoportot!!!Nem????
Mi baszogatjuk Dukát állandóan aztán meg utálkozunk meg fenyegetjük őt ha tesz valamit ellenünk nem így van????

Tóth és Renkó is mit képzel magáról ők tanúskodhatnak hazudozhatnak Duka ellen de ők ezért ne baszogassa senki…Aztán másnap mint jól végezték dolgukat ki-be járkálnak a pénzekért üzletről,üzletre???
Így sohasem lesz béke…Arról nem is beszélve mit szabadítanak ránk ha Duka elvesztené a munkaügyi perét…

Mivel levelemet több részletben írtam amikor ráértem azóta történt egy csúnya esemény.
2009.május.22-én Tóthoz odament az András nevű területi ellenőr a pályáján valószínűleg pótdíjaztatni akarata őt,erre összeugrottak valamin ezt pontosan nem tudni min…
De Andrásnak valami olyan durvát mondott,vagy tett ellene, hogy András azonnal bement Rusznákhoz és jelentette az esetét és kérte Tóthot ezért az eseményért azonnal rúgja ki.
Erre Rusznák azért nem rúgta azonnal ki Tóthot mert ellen megy tanúskodni….
Tehát Tóthot a cégnél a kirúgástól az mentette meg,hogy tanúskodik Duka ellen….Milyen tanú vallomás ami ennyit meg ér Rusznáknak?????
Ezek után azért Tóthnak is lehetne annyi sütni valója,hogy rájöjjön amint megtette a tanúvallomását Rusznák majd valami más vélt dologért egy kis idő múlva úgyis kirúgja.
Pista Rusznák most azért nem rúgott ki mert szüksége van rád és tanúvallomásodra a Duka elleni ügyben……De amint vége úgy is kirúg ez egy szemét jellemtelen és ne dőlj be neki akármit is ígért.

Mi parkolóőrök ne vagyunk más mint egy csapat birka,akiket akár merre terelhetnek bármit eltűrünk és lenyelünk.


Nincsenek megjegyzések: