2011. szeptember 1., csütörtök

AZ Egerfai családra rájár a rúd mostanában.

Szocialista-liberális koalíció a katonai ügyészségen.
A parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnökét, Vadai Ágnest tanúként hallgatta meg csütörtök délután a Budapesti Katonai Ügyészség. A szocialista politikus hangsúlyozta, hogy nem férje ügyével kapcsolatban hallgatták meg. Gulyás József volt liberális politikust is beidézték, véleménye szerint ugyanabban az ügyben hallgatták meg, mint Vadait.

A katonai ügyészségen hallgatták meg Vadai Ágnest – számolt be róla a hírTV helyszíni tudósítója. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke annyit közölt, hogy az ügyet, amelyben meghallgatták, 80 évig titkosították. A politikus újságírói kérdésre képtelenségnek nevezte a történteket.

Vadai Ágnes előtt Gulyás József volt szabad demokrata tag is a Budapesti Katonai Ügyészségen járt. Gulyás elmondta, hogy véleménye szerint őt is ugyanabban az ügyben idézték be, mint Vadait. A volt szabad demokrata tag úgy fogalmazott, nem a kémügyről van szó, hanem egy másik nemzetbiztonsággal kapcsolatos témáról, aminek a kapcsán őt is meghallgatták. Mivel államtitoknak minősül, nem árult el semmit. (lm)

hírTV




Nincsenek megjegyzések: