2011. szeptember 21., szerda

Miért éri meg a Sima Út Kft-nek Eisenschreiber András alkalmaznia?



Jogos a felvetett kérdés.

Tudjuk,hogy Eisenschreiber András azért vették át a Sima Út Kft-hez mert Rusznák imre személyes kérése volt,hogy a ő csókosát mindenképpen vegyék oda át miután a Böp kft-től elvették a parkolás üzemeltetését.

Gondoljon csak bele mindenki a Sima Út Kft korrupció és balhé mentes tiszta parkoló cégként akar üzemelni. Ők biztos nem szeretnének a média középpontjába kerülni.
De azzal,hogy Eisenschreiber Andrást még mindig a cégnél dolgozik jó úton haladnak erre felé.
Ne hisszük,hogy Dallos Gyula igazgató úr és a többi Sima Út Kft vezető a médiákban akarna magyarázkodni miért alkalmaznak egy olyan személyt aki vezetőként vastagon benne volt a Böpös parkoló maffiában ami ellen most emelnek vádat.
Egyáltalán felmerül az a kérdés miért is vették át ilyen előélettel a Böp kft-től Eisenschreiber Andrást.
Rusznák ezt biztos nem mondta nekik,hogy a pártfogoltja Eisenschreiber András potenciálisan mekkora veszélyt rejt utolsó parkolási maffia vezetőként…

Sima Út Kft-vel parkolási téren nem is lenne baj ha nem dolgozna náluk Eisenschreiber András az utolsó olyan személy aki parkoló maffiában vezető szerepet töltött be a Böp kft-nél.
Vicces lesz ha Eisenschreiber András meggyanúsítják és majd a Sima Út Kft részéről a vezetők magyarázkodnának TV-ben,újságokban mi is történt.

A Sima Út Kft-t fedhetetlensége parkolási korrupciós ügyben egy személy alkalmazásán múlik aki be tudná őket mocskolni és pedig Eisenschreiber András….

Miért éri meg a Sima Út Kft-nek Eisenschreiber András alkalmazása a fedhetetlenségüket???
Ki tudja…..

Nincsenek megjegyzések: