2011. november 19., szombat

Eisenschreiber András hamarosan a szabadságáért küzdhet.



Igen ez így lehet hisz ezek a telefonlehallgatási anyagok átadásra kerültek az Fővárosi Főügyészségre vádemelési javaslattal.
Most jönne a magyarázat Eisenschreiber András nem lehet baja mert Laczkó megmondta neki nem lesz semmi nyugodjon meg.
Már bocsánat Laczkó az össze többi gyanúsítottnak is megmondta nyugodjanak meg nem lesz semmi baj a többit már mindenki ismeri.
Azért Eisenschreiber András helyében nem lennénk nyugodtak ilyen lehallgatási anyagok mentek róla a főügyészség kezébe.
Lehetséges,hogy ellen is vádat emelnek a parkoló maffiában vállalt szerepéért és az ott elkövetett bűncselekményei miatt.
Na meg ha Takács és Moldvai nyelve megered amikor rájönnek,hogy akár 15 évet is kaphatnak???És elmondják Eisenschreiber András is,hogy részesült az általuk begyűjtött pénzekből.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket de eddig minden jóslatunk bejött ez is befog jönni Eisenschreiber András ellen is vádat fognak emelni ez tuti.

A Sima Út Kft felellősége pedig ebben a helyzetben az,hogy mit tesznek mos Eisenschreiber Andrással.
Védi mentik és nem rúgják ki felvállalva annak a kockázatát ami igen nagy ha Eisenschreiber András ellen vádat emelnek a média és a sajtó ízekre szedi őket,hogy miután ők lehozták ezt a hírt Eisenschreiber András miért nem rúgták ki és hogyan dolgozhatott tovább a Sima Út Kft-nél ilyen gyanúval területi ellenőrként továbbra is.

De ez már a Sima Út Kft. Dallos és Májer felellősége lesz.

Miért nem veszik már észre amit mi az elejétől papolunk Eisenschreiber András csak bajt hoz a Sima Út Kft-re.
Mi lesz a folytatás majd a médiában megjelennek korrupció gyanús helyzetekben lefilmezett Sima Út Kft-s parkolóőrök…Semmi nem változott a XIII.kerületi parkolásban címmel a volt Böpös parkoló maffiózó területi ellenőr itt is jól kiépítette a hálózatát…..

2 megjegyzés:

Sándor írta...

Eisenschreiber András valódi, igazi született neve Lakatos András. A nevezet személy Mezőtúron született. Akit ti bunkó kanizsai parasztnak neveztek, az származásilag nem az. A vezetéknévből ki tudjátok következtetni. A született vezeték név nem tetszet neki sem a bátyjának mert nagyon cigányosan hangzik. Az apja nagykanizsán él. Nyugdíjas, hívatásos tűzoltómérnök, akit a válása (1990) után megtagadtak. Semmilyen kapcsolatot nem tart az apjával az András mert szégyenli. Hogy milyen ember András? Nagyon jól eltaláltátok.

valaki írta...

Szép karrier.