2009. május 29., péntek

Ártatlan Szocik 3

Szocialista politikus előzetesben

RTL Híradó
2009-05-28, 18:51
Több százmillió forintos csalás és más bűncselekmények gyanújával eljárást indított a rendőrség egy kecskeméti szocialista politikus és négy társa ellen. Mindannyiukat előzetes letartóztatásba helyezte a Városi Bíróság. A Független Hírügynökség úgy tudja, egyikük Nyékes Béla kecskeméti MSZP-s politikus. Az eljárás két hete a kiskunfélegyházi takarékszövetkezet feljelentése alapján indult. A rendőrség a nyomozás érdekei miatt egyelőre többet nem árult el az ügyről.


Előzetesben egy szocialista politikus - Kárérték: 300 millió
Továbbra sem közöl részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult büntetőügyben.

Mint azt lapunkban is megírtuk a pénzintézetnek a múlt évben tett feljelentése alapján indult csalás gyanújával nyomozás. Az eljárás során a napokban letartóztattak négy fővárosi személyt - köztük Nyékes Bélát, az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját.
Információink szerint a gyanúsítottak a csalást követeléskezelés elszámolása során követték el a pénzintézet sérelmére. Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tudósítónknak csak annyit mondott, a szakértői vélemények alapján a kárérték mintegy háromszázmillió forint.

Csalással gyanúsítják a Hír TV értesülése szerint az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit a napokban előzetes letartóztatásba helyeztek.

Csalással gyanúsítanak egy MSZP-s politikust
Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját, Nyékes Bélát, akit a napokban előzetes letartóztatásba helyeztek.
Nyékes Béla szocialista politikus ellen a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult nyomozás - a kárérték mintegy 300 millió forint. Nyékesen kívül még három ember van előzetes letartóztatásban. Az ügyről a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el részleteket a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

http://www.hirado.hu/Hirek/2009/05/28/17/Elozetes_letartoztatasban_egy_szocialista_politikus.aspx
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-05-28-mszp
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=272567
http://index.hu/belfold/2009/05/28/300_millios_csalas_miatt_csuktak_le_egy_mszp-st/
http://nol.hu/belfold/hir_tv__elozetesben_egy_szocialista_politikus
http://hirosindex.hu/politika/kecskemet/ki_az_a_nyekes_bela.html
http://mszp.hu/tagok/nyekes-bela-

Nincsenek megjegyzések: