2009. május 29., péntek

NEM CSAK A PARKOLÁSI DÍJAK,HANEM A ZSEBRE PÉNZEK IS EMELKEDNEK.



Így lettek az új díjak meghatározva:




Már megvan az új zsebre pénz tarifa rend is.



Már Cuccosék is készülnek az óradíj+pótdíj emelésre.


Cuccoék gyorsan alkalmazkodtak .Belső pályák 1500 ft/nap külső pályák 1000 ft/nap és ennyi a kőr utakra nem szabtak új tarifát mert ők soha nem mennek oda és nem is fognak tehát ezért nem is érdekli őket az ottani tarifa.
Az emelés még jó is jött Cuccoséknak ahol eddig elvittek napi 40 autót 20 ezer forintért,ott majd most elvisznek napi 40 autót napi 50-60 ezer forintért. Értjük ez alatt továbbra is a 131,132,133,134,901,902,903,904-es pályákat.
Cuccos és Sanci eldöntötte az emelést és azt mindenkinek be kell tartania vagy baj lesz, elvégre Cuccos a főnök nem is olyan rég ezt nem egyszer hangoztatta az öltözőben is.
Közben annyi változott,hogy Takács is emelt a napi 1000 forintos leadandó pénzt felemeli 2000 forintra cserében aki zsebre fizet úgy írja be a munkabeosztásba,hogy ne kelljen este 8-ig dolgoznia. A normális őrök félnek az óradíj a pótdíj emeléstől Cuccosék nem.
Ő ezt is maximálisan kihasználják a saját gazdagodásuk érdekében.
Az emelt díjak után nem,hogy rosszabbul de még jobban fognak Cuccosék keresni mint eddig. Köszönhetően a napi 500-700 forintos csókos tarifa helyett lesz napi 1500 ft-os tarifájuk. A csókos állományuk nem változik csak a zsebre leszedett pénzük nő a duplájukra.
Az ellenőrzéstől sem kell félniük mint látszik nem egyszer előfordul amikor Sanci és Cuccsos a IX.kerületben van akkor hirtelen aznap valamiért nem mennek ellenőrizni a területi ellenőr urak a IX.kerületbe. Furcsamód a területi ellenőrök a mai napig kerülik Cuccost és Sancit néha alibiből oda mennek hozzájuk egy két autót ki üttetni és ennyi. A normális parkoló őröket bezzeg tudják szigorúan pótdíjaztatni. Bár Cuccos megmondta ő a főnök ez meg is látszik ő és Sanci beosztásán a mai napig. Akár mit mondjon Laczkó akkor is kivételez velük
a mai napig. Ők sohasem mennek a kőr utakra bezzeg más nagy ütő normális ellenőr igen….


AMI A SZÖRNYŰ AZ EGÉSZBEN ENNYI BALHÉ UTÁN A GÉPEZET ILYEN FLOTTUL ÉS OLAJOZOTTAN ÁT TUD ÁLLNI A MAGASABB „TARIFÁKRA”.
AMI AZT IS BIZONYÍTJA TÉNYLEG NEM VÁLTOZOTT SEMMI.

Nincsenek megjegyzések: